Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Honda Scooter Verktyg

Honda skotrar är kända för sin kvalitet och tillförlitlighet på vägen. På grund av detta och Honda namnet, dessa skotrar hålla sitt pris väl jämfört med andra märken. Men även Honda skotrar behöver ibland reparationer. Hålla specifika verktyg till hands för att arbeta med olika delar av skotern kommer att säkerställa dess långvariga resultat. Insexnyckel

En uppsättning Allen skiftnycklar i olika storlekar kommer att vara till hjälp när du utför en mängd olika reparationer på din skoter, inklusive borttagning av sitsen, ta bort hjulen och arbetar på pannlampan. Allen skiftnycklar används på sexkantig muttrar och skruvar. Detta verktyg liknar en miniatyr herde skurk Addera Standard karbinhake

. Använd den för att ta bort avgasröret fjädrar, säte eller tank som håller fjädrar, sprintar och side-stativ fjädrar.
Tändstift skiftnyckel

Varje ände av detta verktyg har en annan storlek skiftnyckel, från 11 och 13 mm till 21 mm. Dess T-form ger dig bra hävstång för demontering och montering av tändstift. Addera Kabel Luber

Detta verktyg klämmor över kabeln bostäder och tråd så att en burk aerosol smörjmedel kan anslutas till den. Smörjningen kan sedan injiceras in i kabelhöljet. Detta verktyg visar också när du har full smörjning.
Box-end och Double-headed Spanners

Du behöver både box-end och dubbelhövdade nycklar för att ta bort och ersätta muttrar och bultar på olika delar av skoter, speciellt motorns området. Box-end skiftnycklar fungerar bra med snäva nötter medan dubbla huvuden skiftnycklar har två olika stora skiftnycklar i varje ända för större flexibilitet.
Låsringen Tänger

Detta verktyg verkar både inom och utanför snäppringar eller klipp. Låsringarna är små metallringar som håller i ett lager på skoter stötar och gafflar. Låsringen tång ofta kommer med extra uppsättningar av tips, både raka och vinklade.
Spoon däck järn

sked formen hjälper det här verktyget bort däcken lätt från skoterns hjulet . Dessa verktyg mäter vanligtvis 10 inches i längd och har ett ergonomiskt handtag.
Rear Suspension Adjuster Wrench

Denna typ av nyckel verktyg är särskilt för att användas i suspension att justera dess täthet. Dessa skiftnycklar har en stor, krok-formade änden och ett långt handtag för att förbättra moment under justering.
2 i 1 Skruvmejsel

Detta verktyg ger dig en Phillips och platt head skruvmejsel tillsammans i ett verktyg. Ena änden har en Phillips bit och den andra änden ett platt huvud lite att jobba på båda typerna av skruvar i olika delar av scootern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120756.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.