Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur du ändrar ett bakljus på en Suzuki Burgman 650 Scooter

Det är lagen att ha arbetat strålkastare och bakljus på varje fordon. Lära sig att reparera din baklykta på din Suzuki Burgman 650 Scooter hjälper dig att komma tillbaka på vägen på ett säkert sätt. Detta förfarande bör ta ungefär en halv timme att slutföra. Saker du behöver
Spetstång
Hylsnyckelsats
ersätter montering bakljus eller glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Köp en ersättare baklykta montering eller glödlampa från en Biltema. Ange vilken modell scooter du måste få den lämpligaste.
2

Placera dig bakom din Bergman skoter och hitta två små push-in nitar. Det kommer att finnas en på varje sida av ramen nära basen av sidoreflektorer. Addera 3

bort nitarna med handen eller tång och lägg dem åt sidan. Hitta flikarna på båda sidorna av den nedre ramen. Tryck ned flikarna med fingrarna och dra ned ordentligt tills du lossa sidorna av den nedre ramen.
4

Hitta den huvudsakliga fliken i mitten av den nedre ramen och tryck på fliken nedåt. Wiggle och dra på ramen tills den släpper sitt grepp. Det kan ta lite ansträngning för att få den att släppa.
5

Använd en hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller dina bakljus på plats. Sätt skruvarna åt sidan.
6

Wiggle bakljuset lös tills du kan komma åt ledningarna kontakten på baksidan av det. Ta ledningar där den möter montering med handen och dra ledningar från svansen lätt montering. Ställ den gamla enheten åt sidan.
7

Sätt en ny församling baklykta i dess ställe. Om du vill att bara byta ut glödlampan, ta den gamla lampan, vrid den moturs för att ta bort den och dra en ny lampa på plats genom att vrida den medurs.
8

Anslut ledningarna till baksidan av aggregatet. Linje nedre ramen med flikarna på plats, tryck ramen i hålen sidotunga, och tryck sedan mitt fliken tills ramen snäpper på plats. Sätt nitarna på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120567.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.