Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur slopa restriktionerna en Sym Moped

Din Sym mopedens hastighet begränsas av en bricka på framsidan remskiva av mopedens variatorn systemet. Brickan begränsar din Sym hastighet genom att begränsa kontakten mellan variatorn bälte och främre remskivan. Ta bort denna bricka derestricts din Sym moped, vilket gör att remmen att kontakta främre remskivan och tillåter din moped för att färdas snabbare. För att ta bort brickan, kommer du behöva lite mekaniskt kunnande samt några grundläggande verktyg. Saker du behöver
bandnyckel
Mutterdragare skiftnyckel
Socket och ställa
Tänger
Visa fler instruktioner
1

bort din Sym s kickstart från sidan av mopedens variatorn fallet. Skruva bort bulten änden av stiftet som fäster kickstart med en hylsnyckel och dra ut stiftet något. Dra kickstart från variatorn fallet.
2

Lossa plast intag fallet genom att skruva loss de tre skruvarna som håller fallet på plats med hylsnyckel. Detta kommer att ge dig bättre tillgång till skruvarna som håller locket på variatorn fallet på.
3

Ta av locket på din Sym s variator fallet. Variatorn fallet är den metalliska, cylindriska fallet som din kickstart fästes. Det finns tre bultar på toppen av fallet och tre på botten. Lossa dessa skruvar med en vanlig hylsnyckel.
4

Lossa centrumskruven i den främre remskivan i variatorn systemet med en mutterdragare. Om du inte har en mutterdragare, måste du fästa det främre remskiva för att ta bort bulten med en hylsnyckel. Du kan göra detta genom att linda remmen änden av en bandnyckel runt främre remskivan och använda bandnyckel som hävstång när du skruvar bulten.
5

Dra brickan bort den främre remskivan stången .
6

Återmontera din variator systemet tillsammans igen, liksom intaget fallet och kickstart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120746.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.