Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

GY6 Motor specifikation

Den GY6 är en gas scooter motor tillverkad i Kina . Den GY6 kan ersätta befintliga fyrtakts scooter motorer och har använts på miniatyr och fullstora skotrar och go- kart . Denna motor kommer att passa på bakre församlingar hjulig sparkcykel som har minst 11 tums fälgar . Skotern ska ha bakre trumbromsar för säkrare drift vid användning av GY6 motorn . Starta och Montering

GY6 scooter motor har en elektrisk start med en kick start back up . Den kickstart back up bidrar till mångsidigheten av denna motor eftersom den gör att den kan monteras på en skoter som inte har elstart kapacitet . Motorn har 5 inches (12,5 cm ) mellan motorns fästpunkterna.
Ström

maxeffekt produktionen av GY6 är 5.6kw vid 7.500 varv per minut ( rpm). Den GY6 motorn har ett maximalt vridmoment på 5,6 mul - pounds vid 6.000 rpm . Den utgående axeln är 4,5 inches ( 11,5 cm) lång . Den utgående axeln är belägen 12,2 inches ( 31 cm) från vevaxeln . Den GY6 är en fyrtaktsmotor med kapacitet för en 150 cc . Skotrar som är byggda för att hantera kraften i en 125 cc eller 150 cc motorer bör kunna rymma makten producerade GY6 motorn .
Storlek

den torra vikten av GY6 motorn är 60 pounds. Stilen på motorn är en kort fallet . Den CVT axeln är 9,3 inches ( 23,5 cm ) från axeln till axeln . Denna lilla motorn är luftkyld .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120635.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.