Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man gör min Qt50 Yamaha Moped Go Faster

Mopeder är ett effektivt sätt att komma runt staden, åka till jobbet eller åka på campus. Mopeder med 50ccs har topphastigheter på cirka 30 miles i timmen. Även om detta inte är ett problem för de flesta, kan denna hastighet göra det svårt. Om det finns en motorväg på väg till jobbet, till exempel, eller om du måste resa mer än 5 miles till din destination, kan du tänka på att uppgradera din moped. Med några få ändringar, kan du göra din 30-mile-per-timme moped gör 40, eller bättre, beroende på vilka uppgraderingar du gör. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Big Bore kit (tillval) katalog Förgasare renare
Air kompressor
Tändstift
Stålborste
Visa mer Instruktioner
1

bort luftintaget sitter på din förgasare. Det kommer att bli en plast eller metall låda. Ta bort det här kommer inte att skada din motor på något sätt och kan öka din acceleration och toppfart med 2 till 3 miles per timme.
2

Ta tändstiftet ur din motor och kolla sin gnista genom att köra din motor med pluggen ur. Om du kan synbart se lite "blixtar" skjuta ut pluggen, är det fungerar bra. Om du inte kan se något, kan det vara dags att köpa ett nytt tändstift.
3

Överväga att köpa en Big Bore kit på nätet. Speciellt framtagen för mopeder, dessa ungar ersätta din stock förgasare och kolv med större. En uppgradering som detta kostar runt $ 300, men du kan räkna med minst 10 extra miles i timmen i toppfart.
4

Rengör ljuddämparen och avgasporten på din motor. En pluggad-up porten kan göra en moped körning långsam, eftersom det kräver mer energi för motorn att arbeta. Detta kan göras genom att ta en stålborste på insidan av ljuddämparen "burk" och port där ljuddämparen ansluter till motorn. Rengör din förgasare
5

. Ta bort motorn och ta insidan av carb, och se till att skriva ner där varje skruv och bult går. Sedan blöt hake förgasaren förgasaren rengöringsvätska natten. Ta sedan en kompressor och skjuta luft genom hela förgasaren, och se till att särskilt arbeta med de små gasstrålarna som lätt kan täppa.
6 p Om din moped är gamla, överväga att byta motorns bälte. Ju äldre en moped blir, desto mer gummi på det bälte korrodera, vilket orsakar en förlust av kraft och acceleration. Dessa band kan köpas från din moped tillverkarens webbplats eller på 1977mopeds.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120666.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.