Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur man parkera en Scooter Legally

Skotrar, alltid populär i de små gatorna i europeiska och asiatiska städer, är nu mer och mer vanligt i Nordamerika. De är lättare på gas än motorcyklar, snabbare och mindre tröttande än cyklar, och mycket mer lättmanövrerad än en bil. Ur ett juridiskt perspektiv, skotrar upptar ofta en gråzon mellan cyklar och motorcyklar. Ingenstans är detta mer sant än när det gäller parkering. Olika länder har olika regler för skoter parkering, och det bästa du kan göra är att hålla sig till vissa allmänna principer och göra lämpliga undersökningar om vad som är och inte är lagligt. Instruktioner
1

Fråga om parkering regler på lokal stadshuset. Verkställighet i allmänhet hanteras av officerare parkeringsövervakning som kan vara oklart själva. Du kan fortfarande få en biljett, men om du vet att politiken, bör du kunna bekämpa det.
2

Undvik parkera din scooter på trottoaren. Som ett motorfordon, kommer du förmodligen att bryta mot lagen. Det kan finnas undantag för skotrar som har mycket små motorer och ändå behålla uppsättningar pedaler. Dessa kan betraktas som cyklar och tillåtas på trottoarer och cykel parkeringsplatser. Genom att orientera scooter vinkelrätt mot vägen
3

Park i vägkanten parkeringsplatser, med bakhjulet i kontakt med bromsa. Detta är standardmetoden för motorcykel parkering, och bör tillåtas utan biljettsystem i de flesta jurisdiktioner.
4

Kontrollera om du måste betala för parkering på gatan. Några stora nordamerikanska städer som Toronto, tillåta skotrar att parkera i vägkanten fläckar gratis, även om fläckarna doseras. Andra jurisdiktioner kan kräva att skoterförare betala för en hel plats.
5

leta efter andra skotrar. Grupper av skotrar kommer ofta parkeras i juridiska fläckar. Detta frigör parkeringsplatser för bilar genom att packa flera skotrar in i en vanlig parkeringsplats. Om parkerade i en grupp, är du mindre risk att få biljett, såvida du inte är i ett uppenbart olagligt plats såsom en trottoar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120585.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.