Användarinstruktioner för en Husky Vändskivskoppling

Husky tillverkar utility släp och missöden för alla typer av släpvagnar inklusive vändskivor. Vändskivskoppling installeras i mitten av en lastbil säng. Trailern hitchkrok stift träder i mitten av truckens kopplingsplåt och lås på plats för att dra tunga släp säkert. Trailern vrids på hitch vid svängar medan den bogseras med en lastbil. Vändskivor måste spände ordentligt för att säkra dem och hindra dem att bryta loss från dragfordonet. Saker du behöver
Trailer chock
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Placera en trailer chock framför bakhjulet på ena sidan av vändskivan .
2

Sträck ett måttband från marken till släpet ramen på axeln. Mät avståndet från marken till släpet bågfronten. Höj eller sänk fronten på vagnen för att få samma avstånd från marken på varje mätning. Denna åtgärd nivåer släpet.
3

Jack dragkroken upp till samma höjd som mottagaren i flaket. Detta är i allmänhet omkring 5 inches. Få i lastbilen och har en hjälpare öppnar trucken bakluckan och stå nära det.
4

Tillbaka lastbilen upp att anpassa mitt skumt mottagaren på lastbilen och mitten av Hitch stift på släpet.
5

Tillbaka lastbilen upp långsamt och har din hjälpare lyft en traditionell bakluckan så att den inte stöter trailern fronten. Lås bakluckan i det stängda läget. Om du har en vändskiva baklucka, hoppa över detta steg.
6

Wiggle låset handtaget så att stiftet är inuti mottagaren helt. Tryck säkerhetsspärren för att låsa vagnen i skumt.
7

Tryck uttaget trailer ljuset i lastbilen belysning sele. Vrid släpets bromsar på i hytten. Avlägsna hjulkloss och dra trucken långsamt framåt för att säkerställa det femte hjulet sitter säkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118566.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.