Hur man reparerar Fabric RV Markis

Markiser gör ett bra komplement till alla RV, skydda området omedelbart utanför dörren från direkt solljus och nederbörd. Markiser är sårbara, men eftersom de är gjorda av relativt ömtåligt material och utsätts för aggressiva väderförhållanden och vinden dra av att vara på väg. Om du ser ett hål eller reva i en markis, vidta omedelbara åtgärder för att reparera skadan, eftersom det kommer att förvärras snabbt om de lämnas utan uppsikt. Reparationen är så brådskande att många erfarna RVers bär reparationsmaterial med dem hela tiden. Saker du behöver
Patch kit
Cleaner Review Starkt stöd
Visa fler instruktioner
1

Köp en patch kit specifik för materialet förtältet görs av, om skadan som skall repareras är ett hål i stället för en tår. Sorter som finns är vinyl, plast, gummi och duk.
2

Köp reparation band specifikt till materialet tältet är gjort av, om skadan kan repareras är en tår i stället ett hål. Sorter som finns är vinyl, plast, gummi och duk.
3

Använd en kemisk renare specifik för materialet tältet är gjort av att avlägsna alla spår av atmosfäriska insättningar, bil vax och speciellt silikon -baserad lack från området kring skadan. Vissa repair kit instruktioner ger råd om vilka rengöringsmedel som ska användas med vilka material.
4

Support området som omfattar skador underifrån, med hjälp av en styv bräda större än det område som ska repareras, inklusive de rekommenderade överlappningar . Ordna materialet så att flikarna på ett hål eller två läppar en tår är skallade ihop, som ett pussel eller en dragkedja respektive, och sedan tillämpa lagningslapp eller tejp enligt tillverkarens anvisningar. Inte snåla på de rekommenderade överlappningar.
5

Upprepa processen med det styva stödet hålls till den övre ytan av markisen, och applicera en matchande område i plåster eller tejp på undersidan.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117374.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.