Hur man reparerar undersidan av en Camper Floor

Undersidan av en sommarlägret golv är känd av branschens villkor såsom magen ombordstigning, buk och bottenplattan. Täckmaterial skyddar undersidan av golvet från försämring av isoleringen, fuktinträngning och införsel av skadedjur. Den täcker material som används till mantel undersidan är omväxlande kallas mage wrap, förslutningsark och botten wrap. Täckande material är typiskt antingen polyeten eller aluminium eftersom båda är flexibel, lätt och enkel att använda. När undersidan av en sommarlägret är skadad, är reparera ett enklare alternativ än byte. Saker du behöver
Repair tejp
ren trasa
tvättlösning kommenterar: Mineral sprit
Replacement isolering - tillval
Värmekällan
Visa fler instruktioner

1

Inspektera undersidan av din husbil och notera eventuella perforering, från stora tårar till små hål. Ta reda på om skadorna är bara ytliga till undersidan beklädnadsmaterialet eller om isoleringsmaterialet ovanför det även behöver repareras. Vara särskilt medvetna om några tecken på att gnagare eller insekter kan ha kommit in i undersidan.
2

bort eventuella skadedjur, enligt säkra metoder. Om du upptäcker ett getingbo eller indikationer på andra insekter, använd en egen sprej enligt tillverkarens anvisningar. Om du upptäcker tecken på gnagare posten, såsom avföring eller bomaterial eller hål grävt i isoleringen, kontakta din kommun för råd och remiss till specialister som kommer att lösa problemet för dig.
3

Använd en reparation tejp lämplig för beklädnadsmaterialet för små hål och punkteringar. Hem förbättring lager säljer specialiserade band för polyeten och aluminium som fungerar på samma sätt: genom att dra en barriär remsa bort från bandet, som aktiverar ett speciellt lim, sedan sätta plåstret på plats och aktivera det med värme. Processen är ungefär som att använda ett bandage.
4

Rengör området runt skadan. Använd en dish-soap/water lösning, skölj med rent vatten, torka sedan. Nästa gnugga en icke-FÖRSÄMRANDE stripper såsom lacknafta över området, med hjälp av en ren trasa, och låt det torka. Om isoleringen saknas ovanför platsen för skadan, ersätta det med hjälp av en glasfibermatta.
5

Skär en bit reparation tejp som överlappar skadan genom en tum på alla sidor. Applicera plåstret genom att sticka den självhäftande sidan till golv-folier inom ett sådant sätt att helt täta hålet eller revan. Hetta plåstret enligt tillverkarens instruktioner, med en hårtork eller en värmepistol på sin kallaste inställningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118278.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.