Vad är en Load Leveling Sway kontroll Hitch?

Vid körning med tung last, du behöver ett skumt belastning utjämning. Dessa missöden stabilisera lasten och hjälper skära ned på trailer gungning. Använder rätt dragkroken är oerhört viktigt för säkerheten för lasten och dragfordonet. Definition av en Load Leveling Hitch

En belastning utjämning skumt, brukar kallas en viktfördelning eller lastfördelning skumt, använder bandstiften att tillämpa hävstång mellan ett dragfordon och släpvagn. Skumt fördelar släpvagnsvikt mellan alla axlar både dragfordonet och släpet. Ett sway styrsystem, en ytterligare komponent av ett släpfordon system, kan tjäna som ett extra system eller integrera i en last utjämning svängningsdämpare.
Fördelar med en Load Leveling Hitch

En vanlig dragkrok sätter alla släpvagnens vikt på bakaxeln för dragfordonet, potentiellt påverka styrning och fordonets säkerhet. En last utjämning skumt fördelar vikten på alla axlar, utjämning av lasten och i sin tur förbättrar bogsera fordonets prestanda. Om brutto släpvagnsvikten är mer än 50 procent av den dragfordonsvikt, behöver du ett skumt belastning utjämning.
Friction Sway kontroll

friktion sway styrsystem, den enklaste av anti-sway system, använder sig av friktion för att förhindra svängningsrörelse, hjälpa förhindra och kontrollera släpvagn gungning. Friktion system stelnar kopplingarna mellan vagn och dragfordonet. Du kan justera den hårdnande nivån till släpvagnsvikt och väderförhållanden.
Dual-Cam Sway Systems

En dubbel-cam gungning systemet använder kammar placerade på släpvagnen är A -frame skumt. Dessa kammar är låsta i läge, vilket skapar en styv förbindelse för att förhindra släpvagn gungning. Dessa kammar kommer automatiskt att glida ut i svängar för att tillåta fullständig manövrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117911.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.