Skillnader mellan klass C & A husvagnar

Bortsett från fysisk storlek och utseende, skillnaderna mellan klass C och klass A fritidsfordon, eller husvagnar, koka ner till avsättning och körbarhet. Personer som reser ensam eller i par brukar hitta C husvagnar är helt adekvat, större grupper nästan universellt föredrar den större klassen som, särskilt under långa perioder av bosättning. Denna bekvämlighet uppvägs av dålig bränsleekonomi och vissa begränsningar om var fordonet kan tas. Det gemensamma
User Experience

Husbilar är utformade för att vara lätt att köra, det är en viktig orsak till deras ökande popularitet. De steg i storlek, vikt och förare stam av fritidsfordon är normalt lätt att komma till rätta med för de flesta erfarna bilförare. De färdigheter som behövs för att köra klass C och klass A Husbilar är liknande --- defensiv körning, medvetenhet om markfrigång och massivt ökade vändradier --- även om frågorna är något överdrivits av klass A är större längd.

Skillnader i Avsättning

klass Cs erbjuder de flesta av de kvaliteter av sina större kusiner --- fullt utrustade kök, stand-up duschar och fristående servicebutiker --- och vid en push kan sova upp till åtta vuxna, men lagring är inte KORTFATTAD. De flesta hyra flottor består av klass Cs på grund av en enkel övergång från bil-körupplevelse. Som sagt, när en förare blir över det inledande gripande som orsakas av en klass A: s införande av kroppslighet, dess interiör boende förmörkelse alla inneboende storlek-relaterade problem. Ofta finns separata sovrum, badrum har badkar, är lagringsutrymme mer än tillräcklig och utnämningar är lyxigt.
Medelstora klass C Husbilar

klass C husbilar har en cab-over utrymmet ovanför vindrutan --- vardagligt tal kallas mormors vind --- liknar hyrda rörliga lastbilar. Medan stora jämfört med den typiska bilens, ligger i körläge fortfarande till marken och hjulbasen relativt kort, vilket resulterar i en god, körbar känsla för personer som används för att stora pickups. De invändiga tak är normalt över 6 meter lång, men den yttre höjden är inte så stor att hinder såsom träd lemmar och carportar orsaka problem.
Large-storlek Klass A Husbilar

A motorvagnar är oftast byggda på specialbyggda chassi levereras till tillverkaren av företag som också bygger tunga lastbilar. Det är stora, höga och långa husvagnar med enorma främre vindrutor och ingen mormors vind. Äldre modeller som kör gasmotorer, försedda med upphängningssystem och tåg kör som inte är upp till de krav som ställs på dem, är en knepig att köra. Nyare enheter med Bakmonterad dieselmotorer --- allmänt känd som "langare" --- och sex-växlad transmission är en glädje. Den fysiska storleken, men kan vara en utmaning, större klass som är 45 meter lång, eller mer: Markfrigång är ett problem, svansar botten och off-Interstate bensinstationer kan vara svårt att ta sig igenom. Kurvtagning i små städer är också problematisk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118688.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.