Hur man tvättar en Camper madrass

Att hålla smuts och skräp från att komma in en husbil är en högväxt arbetsuppgift. Grime från vildmarken dröjer på kläderna och faller i sängen medan du sover. Efter en stund, blir det dammet marken i madrassen, vilket ger en smutsig röra. Tvätta en husbil madrass minst en gång varannan vecka för att hålla en ren miljö. Saker du behöver
Handduk
Fabric Cleaner Review Nylon skurborste
Kök potten
disktrasa
Visa fler instruktioner
1

Placera handduk på kanten av sängen. Ställ dig på toppen av handduken att nå den yttersta punkten av madrassen. Några campare har begränsat utrymme, vilket innebär att det är lätt att bara ena sidan av madrassen. Placera handduken på madrassen kan du nå den yttersta punkten utan att lägga mer smuts på madrassen medan rengöring.
2

Vänd tyget flaska rengöringsspray för "dimma" inställningen. Tyg rengöringsmedel såsom West Marine Fabric Cleaner eller Clorox Anywhere Anti-Allergen Fabric & Surface Spray är tillgängliga från butiker. Använd en svepande rörelse för att spraya renare ovanpå madrassen.
3

Låt tyget renare sjunka ner i madrassen för ungefär fyra minuter, sedan skrubba i en cirkulär rörelse från vänster till höger . Skura endast området med set-i renare.
4

Lägg varmt vatten till köket potten. Sedan doppa tvättlapp i. Squeeze gång. Gnid den del av sommarlägret madrass du just läst. Detta kommer att lyfta den återstående smuts och tvålrester ut ur materialet. Skölj i potten och dra ut färskt vatten på tvättlapp. Utför detta steg fyra gånger.
5

blot området med den andra handduken att lyfta överflödig fukt. Flytta handduken du på knä på ner i sängen, avslöjar den andra delen av madrassen för att tvätta.
6

Kopiera steg 2 till 5 för de återstående områdena. Efter blotting med handduk, låt madrassen lufttorka under cirka sju timmar. Sedan vända madrassen och upprepa för att rengöra den motsatta sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117502.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.