Hur man reparerar det inre av en pop-up Camper

En pop-up Camper är en släpvagn fritidsfordon, tillverkad av en styv botten box och ett dragspel överdel som distribueras för användning och indragen för resor. Interiören reparation av en pop-up husbil kan variera i omfattning från återvinning av skador i en enda incident, t.ex. spilla en klibbig vätska, till totalrenovering av inventarier och rördelar. Ibland även yttre skador kan punktera genom att det inre, såsom resultat från oavsiktlig kontakt med ett träd lem eller ett inlägg. Innan någon reparation, överväga tillgängliga alternativ och avvägning budget med bestämmelsen. Saker du behöver
Support kamrater
Omfattande Toolkit Review dekorativa leveranser (tillval) katalog Möbler och skåp (tillval) katalog 120-volts utrustning (tillval) katalog 12-volts utrustning ( tillval)
Visa fler instruktioner
1

Lyft concertina del av pop-up husbil och distribuera alla stödstrukturer. Om dina reparationer är omfattande, överväga att häva den pop-up husbil på jämnåriga gjorda av betongblock och trä shims, detta kommer att hålla husbilen stadig och nivå medan du arbetar
2

använda vanliga rengöringsmedel. att reparera ytor inne i pop-up husbil. Välj produkt för att matcha den yta som skall rengöras, och observera tillverkarens anvisningar om beredning, applicering och behandling.
3

fixturer reparation och inredning i en pop-up husbil som du skulle alla hushåll motsvarigheter, men har som primära överväganden både extra vikt och det faktum att allt installeras medan concertina sektionen höjs inte måste avbryta sin dementi. Skåp och garderober tillgängliga från lager hem förbättring kan ofta anpassas för att fungera i en husbil, som kan golvbeläggningar, dressingar fönster, bankar och hemtextilier. Beroende på omfattningen av reparationen, beakta hela avlägsnande och utbyte av det skadade objektet, alltid göra dina val baserat på att hålla hela vikten på husbil till ett minimum och tillbakadragning av den övre sektionen utan avbrott.
4

Uppgradera din 12-volts DC-system. Installera en konverterare laddare som automatiskt laddar din coach batteri eller bank av batterier när stranden nätsladden är inkopplad, byta ut lamporna med ny stil slimline enheter, köpa 12-volts apparater såsom tv, underhållningssystem och mikrovågor från din lokala RV leverantör.
5

Uppgradera din 120-volts växelström-systemet. Byt en säkring ombord med en brytare ombord, ersätta gammaldags försäljningsställen i områden som är känsliga för fukt, till exempel kök och badrum, med jordfelsbrytare (PRCD) enheter, installera en takterrass luftkonditioneringen
6

Överväga att installera faciliteter som kommer att förbättra din camping erfarenhet, såsom en propan-drivna värmeelement, en fjärrstart /stopp sele för din generator eller en kassett toalett /dusch kombination.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117348.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.