1998 Yamaha Big Bear 4X4 specifikation

Yamaha har varit i branschen för tillverkning motorer och fritidsfordon sedan 1950-talet. Sedan dess har företaget erbjudit även ATV (all-terrain vehicles) avsedda för sport, nytta eller hastighet. Designad för hållbarhet och styrka, faller Big Bear gör i Yamahas nytto kategori av ATV. I 1998 4X4-modellen kom med fyrhjulsdrift och en motor gjord för att tåla hårt arbete. Engineering

1998 Big Bear kom utrustad med en fyrtakts, luftkyld motor med en enda, framåt-lutande cylinder. Den hade en borrning och slaglängd på 3,27 och 2,54 inches respektive och ett kompressionsförhållande på 8,6-till-1. Motorn presenterade också en elektrisk repdragstartmotorn, en våt sump smörjsystem, en våt-typ elementet luftfilter och en våt, centrifugal automatisk koppling. Addera Transmission och Chassi

The '98 Big Bear presenterade en konstant-nät, dual-range transmission med fem hastigheter går framåt och en hastighet bakåt. Den drevs med vänster fot, och 4x4-modellen hade fyrhjulsdrift. Den ATV presenterade också en stål-rör ram med en 2,5-graders caster vinkel och ett spår på 0,59 inches.
Bromsar och fjädring

Big Bear presenterade trumbromsar både fram och bak. De drevs av den högra handen i fronten, medan bromsarna i bak drevs med vänster hand och höger fot. Fjädringssystemet upp framför var en dubbla triangellänkar system med en svingarm suspension i baksätet. Både fram och tillbaka också med olja-dämpare, Rörskarvskenorna stötdämpare.
Mätningar

vikt på 476 pounds våta, mätte '98 Big Bear 75.4 inches i längd, 45,9 inches i bredd och 44,5 inches i höjd. Den ATV hade en sitthöjd på 33,5 inches, en hjulbas på 47,6 inches och en markfrigång på 7,1 inches. Bensintanken kunde hålla 2.6 liter med en reservtank på 0,3 liter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117857.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.