Hur hjulbytet på en häst Trailer

En häst släpvagn är det huvudsakliga sättet att de flesta människor flyttar sina hästar från sitt hem till en show, händelse eller fritidsområde, och när släpet är sönder av någon anledning, dina hästar är fastnat där de är. I fallet med en punktering, fastställa det är precis som att ändra något annat däck men med några extra åtgärder för att se till att släpet inte går någonstans. Det här jobbet skulle ta ca 30 minuter beroende på storleken på släpet. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
stoppklossar
ersätter hjul och däck montering
Visa fler instruktioner
1

Se till att släpet är parkerad på en plan yta. Placera stoppklossar på båda sidor av däcken på den motsatta sidan av axeln från däcket som behöver bytas ut. Detta bidrar till att säkerställa att vagnen inte rullar när släpvagnen är uppallad.
2

Lyft upp sidan av släpvagnen med punktering med domkraften, och ställa släpet och axel på jack står. Arbeta aldrig på ett fordon som endast stöds av en domkraft, för om det misslyckas, kan det skada dig eller bilen.
3

Skruva muttrarna på hjulet du behöver byta med däck järn. Vrid däcket järn till vänster för att lossa muttrarna och dra däcket bort av fordonet genom att greppa den på båda sidor med händerna och dra den av axeln.
4

Lyft Reservhjul och däck montering på släpvagnsaxeln med händerna och skjut hjulet över hjulbultarna tills hjulet uppbärs på axeln av dubbar.
5

löst tråd på muttrarna med händerna och dra dem tätt med bara fingrarna. Använd sedan däck järn att dra åt muttrarna på bultarna i ett stjärnmönster. Detta fördelar jämnt vridmoment på tapparna och ser till att det är minimal chans att ha ett hjul lossnar.
6

Lyft bilen bort av domkraften med domkraften och placera den på marken. Dra åt muttrarna igen med däcket järn med samma stjärnmönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117525.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.