Hur man startar en RV generator med RV Batterier

En av de mest värdefulla funktioner som behandlas av ett fritidsfordon generator är uttag av ombord batterierna när RV används till lägret utan en landströmsanslutning. För att säkerställa detta är möjligt, alltid övervaka laddningstillstånd i din coach batteri, som ibland kallas "house" batteriet. Låt aldrig nivån på avgiften för att falla under det som kan åberopas för att starta generatorn. Så länge som tillräcklig laddning är tillgänglig, startar en RV generator med RV batterier är en enkel och bekväm process. Instruktioner
1

Leta kontrollknapparna som används för att starta din RV generator. De kommer att vara vippkontakter som gör en anslutning till generatorns startmotorn när deprimerad, och automatiskt fjädra upp igen så snart trycket från fingret släpps. Det kommer alltid finnas en omkopplare på integrerad generator kontrollpanel själv. Vanligtvis finns det minst en annan inne i RV, antingen vägg-monterad nära förarsätet eller i kabyssen. Om den sekundära strömbrytaren inte är märkt "generator", kan det oftast identifieras genom sitt läge intill Räknaren som registerar det generatorns öppettider.
2

Rådfråga din RV instruktionsboken för att upptäcka om det är knackar en inline bränsle stopp monterad, som blockerar flödet av gas, diesel eller propan från bränsletanken till generatorn. Om man är monterad, kontrollera att den är i öppet läge.
3

Kontrollera nivån av bränsle i din tillförseltanken. Propan generatorer matas från ombord eller löstagbara högtryckstank, precis som är alla andra propan-drivna apparater, så om det är propan i tanken, kommer generatorn köras. Gas och diesel generatorer som drivs från samma källa som chassit motorn matas via ett utlopp minst en tredjedel av vägen upp på sidan av bränsletanken. Detta är konstruerad så att generatorn inte kan få fordonet att köra slut på bränsle, men det innebär att bränsletanken skall vara fylld till minst en nivå över detta utlopp för bränsle att strömma till generatorn.
4 < p> Kontrollera att alla hög-demand 110-volts apparater, till exempel luftkonditioneringen, är avstängda innan generatorn.
5

Tryck på undersidan av generatorn starter vippströmbrytare nedåt och inåt. Det kommer att rocka över en central pivot, och som en kontakt görs, kommer generatorn startmotorn börjar vända. Om du använder strömbrytaren på generatorns kontrollpanel, kan du se och höra generatorn och vet när det avfyras. Om du använder en fjärrutlösare, kommer du att kunna känna rörelsen av generatorns startmotorn överförs genom kaross RV, det kommer att jämna ut när generatorn bränder. I båda fallen, så snart generatorn avfyrar du måste släppa vippan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118162.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.