Hur Mix tvåtaktsolja från en pump

Mixing tvåtakts motorolja med gas på gas pump är ett säkert sätt att se till att oljan blandas ordentligt. Du behöver rätt storlek gasen kan och mängd olja för att göra detta. Bensinpump gör att du kan se exakt hur mycket gas du blandar med oljan. Förhållandet mellan gas till olja kommer att vara olika för olika motorer, så behöver du en blandning diagram för motorn där du kommer att använda gasen. Saker du behöver
5-gallon gas kan
tvåtakts motorolja
Mixing diagram
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera blandning diagram för din motor för att bestämma det lämpliga förhållandet av gas till olja. Följ anvisningarna som ges i steg 2 till 4, som ges för en 5-liters bensindunk och 16 oz. av tvåtakts motorolja.
2

Placera gasen kan på marken framför bensinpump och avlägsna pour ventilen från gasen kan. Häll 16 oz. av tvåtakts motorolja i gasen kan.
3

Betala för 5 liter gas och sätt ventilen bensinpump i gasbehållare. Börja hälla gas i gasen kan sakta.
4

Spray gasen på väggarna inne i gasen kan för att ta bort oljan från väggarna. Fyll gasbehållare med exakt 5 liter premium gas. Byt pour ventilen på bensindunk och rocka gasen kan fram och tillbaka i några sekunder längre att blanda gas och olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118338.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.