Specifikationer för Manual Yamaha YFM 250

Yamaha YFM 250, även känd som YFM250 Raptor är en lätt terränggående fordon (ATV) som infördes för att ersätta Yamaha Blaster. Dess kompakta storlek, känslig styrning och enkel hantering ger en föraren möjlighet att gå någonstans en motorcykel kan. Den Raptor levereras också med en 700 cc motor, och en liten 90 cc motor för barn. Motor

Yamaha YFM 250 har en våt-sump luftkyld fyrtaktsmotor med en enkel överliggande kamaxel och ett deplacement på 249 cc. Den har en 74 mm hål xa 58 mm slaglängd, och kommer med en likström kondensatorurladdningstyp tändning och en elektrisk startmotor. Den fem-växlad växellåda drivs genom en manuell koppling. Den har en kedja-typ slutväxeln, och är utrustad med en bränsletank med en kapacitet på 2,4 liter.
Fjädring, bromsar, fälgar

främre hjulupphängningen är oberoende dubbla triangellänkar. Den bakre fjädring uppnås genom en swing-arm setup. De främre bromsarna består av en dubbel hydraulisk skiva, och de bakre bromsarna förlita sig på en enda hydraulisk skiva. Framdäcken mäter 20 inches i diameter och 7 inches i bredd, med en 10-tums fälgdiameter. De bakre däck mätningar är 19 inches och 10 inches respektive med en nio-tums fälgdiameter. Hjulbasen omfattar 39,8 inches.
Övriga specifikationer

Sammantaget YFM 250 mäter 64 inches med 42,1 inches med 40,9 inches. Dess sitthöjd är 28,7 inches, med en markfrigång på 3,9 inches. Dess hävdade våtvikt är 264.5 pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117875.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.