Hur Wire en Pickup Camper

En pickup husbil, i vardagligt tal kallas en mössa, säten i sängen av en pickup och omvandlar området till en liten, fristående sommarlägret. En pickup husbil har typiskt en tre-eller fem-kablage som måste anslutas till vävstolen som betjänar en fyra-eller sju-polig släpvagn plugg på pickup s bogsera paket. I en tre-kablage, det finns en jordledning, en ljus sida tråd och en 12-volts matning som förser inbyggd belysning, eluttag och apparaten systemet. I en fem-kablage, är sladdar för att stoppa /blinkers tillsätts. Saker du behöver
Tillverkare litteratur
Avbitartång
Wire strippor
Lödning kit
Eltejp för isolering
Visa fler instruktioner
1

Rådgör med tillverkaren dokumentationen till sommarlägret tillverkaren att bestämma färgkodning av kabelnätet. I en typisk tre-kablage, bör marken-till-fordon tråd vara vit, baklyktor /varselljus /registreringsskylt tråd ska vara brun, och den 12-volt tråd ska vara röd och /eller svart. I en fem-kablage, bör de extra två trådar vara gul till vänstersväng /bromsljus och grönt till höger /bromsljus.
2

Kontakta tillverkaren dokumentationen till pickup tillverkaren eller bogsera paket installatören ska kunna avgöra färgkodning av elsystemet. I en fyra stift vävstol, typiskt, bör marken-till-fordon tråd vara vit, baklyktor /varselljus /registreringsskylt tråd bör vara brun, den vänstersväng /bromsljus tråd ska vara gul och högersväng /broms ljus tråd bör vara grön. I en sju-stifts vävstol, bör de extra tre trådarna vara en 12-volt tråd isolerad röd och /eller svart, en elektrisk broms tråd isolerad blå och en extra /backljus tråd isolerad lila.

3

Branch i trådarna levererar släpet kontakten på pickup s bogsera paket, gör och sedan isolera en anslutning i taget. Använd dina avbitare för att kapa varje leverans tråd, sedan använda din tråd strippor för att ta bort en centimeter av isoleringen från båda ändarna och från slutet av lämplig tråd i husbilen sele.
4

Twist den tre skalade ändarna i ett företag, rep-liknande fläta och löda ihop dem. När kopplingen har svalnat, isolera med en tråd mutter eller egenutvecklade elektriska isoleringstejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118290.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.