Hur man väljer en bil Trailer

Så många tycker efter att ha köpt en bil släp, kan det bli den mest använda tillbehöret för din bil. Det finns öppna och slutna modeller av bil släpvagn. De kan vara allt från en grundläggande design till en skräddarsydd modell som motsvarar fordonet. Att välja en bil släpvagn kan vara en viktig investering på lång sikt, och det är viktigt att välja en välbyggd bil trailer som kommer att pågå. Instruktioner
1

Kontrollera ditt fordon instruktionsboken för att se vad bogsering kapacitet är. Se till att ditt fordon har rätt dragkapacitet för vikten av det objekt som det ska dragande.
2

mäta vikten av vad du kommer att hala. En enaxlig släpvagn passar jobbet om vad du dragande är lätt och du inte planerar dragande en massa olika saker. Om du planerar dragande en mängd olika objekt och inte vill oroa sig för hur du packar och distribuerar vikten, sedan en dubbel axel är ett bättre val.
3

Utvärdera vad du kommer dragande. Kommer släpvagnen måste vara stängd för att skydda vad du dragande från elementen? Om inte, är det mer ekonomiskt alternativ en öppen släpvagn.
4

Titta på baksidan och undersidan av ditt fordon. Har din bil redan fästet och kulan att fästa vagnen till bilen? Om inte, då måste du ha ett monteringsfäste och en kulhandske installerad.
5

Bestäm platsen för förvaring för bil släpvagn. Lagra en bil släpvagn i ett garage är perfekt eftersom det kommer att skydda din investering genom att hålla den från elementen. Men detta kan också bestämma storleken på trailern du kan köpa. Om detta inte är ett alternativ på grund av storleken på vad du dragande, måste du antingen täcka eller hänga med upprätthållandet av släpet om det är ute i elementen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117454.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.