Specifikationer för en 95 Yamaha Big Bear 350

The Big Bear 350 var Yamahas första fyra-av-fyra ATV. Det är momentreglering differential och hydrauliska bromsar gjorde det långt mer populär än dess bakre-wheel-drive föregångare, Yamaha Warrior. Krigare och Big Bear 350 var de första två Yamahas fyrhjulingar att använda en elektronisk start mekanism. Motorspecifikationer

95 Yamaha Big Bear 350 använder en enda överliggande kamaxel motor, i vilken de 3,3 tumshål cylindrar är alla anslutna till ett höjt kam-axeln. Dessa cylindrar har en fullt slag på cirka 2,5 inches --- avståndet kolvarna färdas i cylindrarna. The Big Bear har en fyra-stoke motor, vilket innebär att bränslet är invald i kolvarna vid den första stöten, komprimeras den andra, antändes den tredje och utmattad på den vidare. Cylindrarna har en sammanlagd bränsle kapacitet på 349cc. Detta kallas deplacement. En Mikuni BTM32SH förgasare levererar bränsle till cylindrarna.
Drive Specs

95 Big Bear är kedjedriven, vilket innebär att det använder sig av en kedja för att kommunicera motorns vridmoment till de bakre hjulen, snarare än en axel eller bälte. Den har fem växlar framåt och en bakåt. Det är en dubbla triangellänkar suspension vid fronten, vilket gör en ingenjör för att finjustera fjädring och optimera hjulets rörelse, och en svingarm upphängning på baksidan. Den svingarmen är utrustad med en mono-chock, betyder som det bara finns en stötdämpare förbinder den bakre svingarmen i chassit. Detta möjliggör enklare bromsning och hantering.
Wheel Specs

Big Bear s däck är 25 inches tall när den är monterad och helt uppblåst, och kommer att montera ett hjul som är 12 inches i diameter. De främre två däck är 8 inches i bredd medan den bakre paret av däck har en diameter av 10 inches. Avståndet mellan Big Bear två axlar är 47,6 inches. Detta kallas hjulbas. Den 95 Yamaha Big Bear har en markfrigång på 7,1 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118007.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.