Lägga till bostadsmoduler till en Cargo Trailer

Med lite arbete, kan släp omvandlas till innehåller ett avsnitt för stallar. Oavsett om de är de 53-fotare som bogseras av 18-hjulingar eller de mycket mindre hårda enheter side dras av personbilar, släp brukar erbjuda utrymmen bred och lång nog att rymma samma typer av utrustning och apparater som finns i många fritidsfordon. Last trailer ramar är starka och karossen är helt sluten, tak är ofta ventilerade och många har sidodörrar för enkel åtkomst. Lägga stallar till en last trailer kräver omfattande kunskap om konstruktionsprinciper och en hel del planering. Saker du behöver
last trailer
rutat papper
Färgade pennor
Visa fler instruktioner
1

avgöra vad som krävs för stallar. Den last trailer redan bör vara utrustade för att ge säkerhet och skydd mot elementen, så planeringen börjar med ett beslut om hur mycket utrymme kan avsättas för konvertering. När det tillgängliga området är etablerad, överföra sina mätningar rutat papper och innehålla plats för ett utanför posten dörren, en plats för en andra dörren till lastutrymmet om man önskas och läget för takventiler.

2

Design sängplatser, lagring fixturer, badrum och kök faciliteter. Tänk dig en plattform säng med en vanlig madrass med förvaringslådor under den eller våningssängar slängd från väggarna som kan fällas upp för att öka området levande. Förvaring garderober och skåp kan vara nära dörrarna, särskilt användbart om smutsiga arbetskläder och skor kommer att lagras. Badrum och kök ska placeras nedanför takventiler, integritet kan ordnas genom att installera mellanväggar eller gardiner hängde från gardinstänger Lägg ut där leveranser av el och vatten skall
3

. köras på rutat papper, använda olika färgpennor för att markera dessa linjer. En 12-volts elförsörjning kan generera tillräckligt med ström för utrustning och apparater kommer från bilen stannar specialiserat utrusta 18-hjuling sovhytter eller från RV återförsäljare. Inkludera en 120-volts krets drivs med en extern hook-up eller en on-board generator till apparater makt hushåll och en luftkonditionering. Installera ett system för vattenförsörjning med en färskvatten tank, en 12-volts pump och ett slöseri-vattentank slängd under last trailer eller matas från en anslutning till en stad vattenförsörjning och ventileras till ett avlopp anslutning.

4

Budget för isolering, inredning och möbler. Släp typiskt tunna, enkeltvinnat metallväggar, bör därför åtta av fyra fot styva paneler för termisk isolering tillgängliga från de flesta lager hem förbättring limmas mellan de laterala skenor och tunnband support. Fäst lätta paneler till tunnband och rails med självgängande skruvar och brickor cup. Inkludera stolar och bord som kan monteras i runt de statiska skåp och fästes i golvet med L-fästen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118421.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.