Hur koppla in en Kohler Generator till en kejsarinna Husbil

Kohler tillverkar generatorer för industri, bostäder, marina och mobila applikationer. De Hjälpkraftaggregat, eller APU, tillverkade för husbilar kan köras från diesel, gas eller propan. Kohler generatorer är kända för sin nästan tyst gång. Kejsarinnan är en A-klass fritidsfordon tillverkas av Triple E husvagnar i Kanada. Kejsarinnan är fabriksmonterade med en generator, så den dedikerade viken är "generator redo" att alla nödvändiga VVS och ledningar är redan på plats. Koppla ihop ett utbyte Kohler enhet är således ett relativt enkelt projekt. Saker du behöver
mekaniker verktygslåda
gängtätningstejp
Visa fler instruktioner
1

Öppna din generator-ready bay och ta bort eventuella hinder för enkel åtkomst. Leta upp och erkänna den förinstallerade avgas /ljuddämpare systemet, den utjämnade-off bränsletillförseln linje och ledningsnätet med fjärrkontroll switch, används för att starta och stoppa Kohler generator inifrån husbilen.
2

Byt särskilda batteriet generatorn starter om det redan existerande batteriet har stått oanvänd under en längre period. Den Kohler generator leveransadress litteratur kommer att notera de närmare detaljerna för erforderlig batterikapacitet.
3

Installera Kohler generator till den särskilda vik. Montera chassit stöden med buskar att kontrollera vibrationer överföring till kejsarinnan husbil, och se till jordanslutningen göras genom chassit stödjer är ren och fast.
4

Fäst förinstallerade avgas /ljuddämparen systemet. Det kan vara nödvändigt att införa en längd av egenutvecklad avgasslang att para avgas /ljuddämparen inloppet med generatorns avgasporten.
5

Fäst fjärrkontrollen starter sele till terminalerna på Kohler kontrollpanel. Terminalerna är tydligt markerade. Även ansluta generatorn till den särskilda batteriet, normalt en sex-mätare röda kabeln från batteriets pluspol ansluts till en generator terminal märkt
6

Fäst selen som levererar el till "levande foder." kejsarinnan husbil med lämpliga terminaler på Kohler kontrollpanel. Anslut den svarta eller röda varmtråd, den vita negativa kabeln och den gröna jordledaren till terminalerna tydligt markerade med Kohler.
7

Se kejsarinnans bränslepumpen inte går om Kohler generator drivs med diesel eller gas. Se till kejsarinnan "GASOLREGULATORN mästare ventil är avstängd om Kohler generator drivs av propan. Ta av locket och fäst den befintliga bränsleledningen till Kohler generator inloppsrör, observera alla tillverkarens anvisningar för läcka-proofing sambandet med gänga-tätningsband betyget för din bränsletyp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117365.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.