Min Polaris Sportsman 700 startar inte

Polaris Sportsman 700 ATV senast togs fram av Minnesota tillverkaren under 2007. Detta är en all-terrain fordon med ett 50,75-tums hjulbas och 76-tums vändradie. Den bränsleinsprutning motorn har ett elektroniskt startsystem och rymmer 4,13 liter bränsle. I händelse av att motorn inte startar, kan du utföra en uppsättning grundläggande felsökningssteg innan föra den till en Polaris servicecenter för reparation. Detta kan ofta spara tid och pengar om ditt problem faller under en av de felsökning kategorier för motorhaveri. Saker du behöver
Ohmmeter
Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bränslemätaren på ATV, och om du är ute på bensin, refill tanken. Cykel tändningsnyckeln till läge "ON" tre gånger, innehav och väntar fem sekunder varje gång, starta sedan motorn. Inspektera bränsleledning. Om det är krusad, kan detta blockera bränslet kommer in i förgasaren och förhindrar att motorn startar.
2

Tanka ATV omedelbart om du misstänker att vatten är i bränsletanken. Tanka och följ anvisningarna i steg 1 för att starta motorn. Vatten i bränslet kan orsaka motorstopp och motorstopp.
3

bort och ersätta slitna tändstift. En dåligt fungerande tändstift kommer också orsaka ATV att inte starta. Bara försöka ändra tändstift om du är bekant med processen och, när du är osäker, ta din ATV till ett servicecenter. Vid inspektion av tändstift, kolla tändkablar och se till att allt är anslutet. En slits eller frånkopplad tändning tråd avaktiverar motorn.
4

Inspektera batteriet och kontrollera spänningen med en ohmmeter. Batteriet kan vara död, och en enkel boost eller ladda kan snabbt lösa ditt problem. Kontrollera också att batteripolerna och andra anslutningar är säkra. Kontrollera batteripolerna och eftersom korrosion och oxidation kan förhindra att batteriet från att fungera korrekt. Rengör batteripolerna med en stålborste om korrosion eller oxidation förekommer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117993.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.