Lägga till en utskjutbara till din RV

Slide-outs, i vardagligt tal kallas bump-outs och glide-outs, flyttar rum sektioner som utöka boytan av fritidsfordon, eller husvagnar, när de sätts in. Konventionellt monteras i sidoväggarna, har slide-outs blivit alltmer tillgänglig i front-och bak-end konfigurationer. Typiskt upp till 12-meter lång och tre meter djup, kan fyra slide-outs fördubblas effektivt användbara fotavtryck av en RV. Bland nya husvagnar tillverkas i 2010 hade 70 procent minst en slide-out, och en industri har utvecklats kring eftermontering husvagnar som ursprungligen tillverkades utan dem. Slide-out konvertering är en massiv företag, som kräver avancerade kunskaper i konstruktion, svetsning och bearbetning, snickeri, VVS och elinstallation. Saker du behöver
Metallbearbetning utrustning
Snickeri Toolkit Review elektrisk Toolkit Review VVS Toolkit Review metallrör
Composite väggpaneler
Windows i ramar
Drive och påverkande församlingar
Markis
Visa fler instruktioner
1

Engineer projektet så att din RV inte är strukturellt försvagas. Plan att svetsa stödbalkar och nya hoops att förstärka fordonets konstruktion. Bestäm hur du ska isolera utdragbara väggar, och hur du kommer att försegla "går" så värms eller kyls luften kan inte fly, och fukt inte kan komma in. Bestäm hur många fönster kommer att behöva, hur ska de installeras och hur de kommer att tätas.
2

Bestäm om slide-out kommer att rymma fristående möbler bara, eller om strömmen till uttag och Belysningen kommer att behövas. Kommer du installera ledningarna till underhållning systemets högtalare, eller ens resa VVS, avloppsrör, och linjer propan för ett kök? Om utdragbara innehåller en säng, säkerställa tillräckligt utrymme finns för att flytta in i rummet när slide-out dras.
3

Köp motorer eller växellådor mekanismer utrustade med positiva lås, så att när slide-out utlöses, kan det glida inte och därmed koppla den vattentäta tätningar. Välj ett drivsystem som tillåter finjusteringar, så att en vattentät tätning kan erhållas och bibehållas. Kommer du installerar en manuellt manövrerad vippbrytare att kontrollera förflyttningar av slide-out, eller elektronik enhet som känner när slide-out har förseglats, och automatiskt stänga?
4

Bestäm mellan ett rack /växelsystemet eller en hydraulisk drivenhet. Om du väljer ett hydrauliskt system, det finns ett annat val mellan två eller fyra drivcylindrar. Var kommer du att hitta den enhet som utjämnar trycket mellan alla cylindrar, så det verkar ofarlig men förblir tillgänglig? Bestäm om du ska montera manövreringssystemet ovanför stora RV golvet, eller under golvet med genom-frame-kontakter, och om ställdonet systemet måste fastsvetsade i chassit. Hur kommer du att ta emot de övre och undre mekanismer, och sedan dölja dem så deras närvaro är osynlig, både när slide-out distribuerar och dras?
5

Välj mellan en golvmonterad-glid-system, och man monterade på sidorna, jämförbart med ett stort kök låda. Kommer du att vara nöjd med ett litet steg uppåt i slide-out, eller behöver du en ramp system som gör det utplacerade golvet att vara på samma nivå som det viktigaste ordet i bilen? För det senare särskilda mekanismer, enheter och tätningar ska tillverkas.
6

Ta ut dina möbler och förvaras där det inte kommer att orsaka besvär under projektet. Strip ut eventuella kablagen i vägg och golv, och omdirigera VVS körs. Tappar någon underredsmassa komponenter, såsom bränsletankar och spillvattentank, som hindrar tillträde till projektet, och flytta dem så att nya utrustningen kan installeras i deras ställe. Ta den existerande väggen, bevara panelen om det kan återanvändas som yttervägg din slide-out.
7

Förstärka hålet med metallrör, handel startvikt med strukturell integritet. Skapa en slide-out box från metallrör, och hud med en komposit tillverkas för RV väggar. Täta alla hörn och skarvar. Installera ett drivsystem och montera boxen till den, då passar sälar, trim, och en markis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117361.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.