Hur Dra en Dodge Pickup Bakom en husbil

Bogsering något fordon bakom en husbil behöver beräkna dragkapacitet på din husbil. Då kommer du behöver för att fastställa vikten av din bogsera fordon och släp. Dodge pickup lastbilar är bra att ha med på resan, särskilt om du tar andra utomhus utrustning som kanoter, kajaker eller motorcyklar. MotorHome Magazine och Family Motor Coaching tidningen både listan Dodge Dakota, och Dodge Ram 1500, 2500 och 3500 som dragna fordon i sina 2009 och 2010 jolle guider. Saker du behöver
Fullastad husbil
Fullastad Dodge pickup
Draganordning
Calculator
Visa fler instruktioner
Bestäm din Dragkapacitet
1

Ladda din husbil. Lägg allt du tar med dig in i det som om du skulle packa för en resa. Fylla upp tanken. Under en resa eller när du förbereder för eller komma hem från en resa är bra tider för att ta denna mätning.
2

Gå till en truck stop och få din husbil vägde. De flesta lastbil slutar har väger stationer. Gå in och fråga vad som gäller och hur mycket det kommer att kosta. Följ instruktionerna. Du kommer att ges en vikt kvitto som kommer att ha din totalvikt (bruttovikt). Detta är hur mycket din husbil väger, fullastad.
3

Subtrahera din totalvikter från bruttokombinationsvikt betyg (GCWR). Detta är hur mycket bogsering kapacitet du har.
Välj och väga dina Dodge Pickup
4

Ta din dragkapacitet beräkning med dig till återförsäljare om du har ännu inte valt ett fordon för att bogsera. Låt din försäljare vet vad dina viktbegränsningar är. Välj och köpa din Dodge pickup.
5

Väg din Dodge pickup, fullastade, precis som du gjorde för din husbil. Fylla upp tanken, satte alla fritids-eller annan utrustning som du tänker sätta i pickup sängen. Följ samma procedur du gjorde för vägning av husbil.
6

Bestäm vilken typ av draganordning du vill använda, och beräkna den extra vikten. Dragkrok, montageplåt, och bromsutrustning är alla nödvändiga vid bogsering. Företaget måste du installera all denna utrustning bör veta ungefärlig vikt på varje bit. De flesta RV återförsäljare och platser reparation installera draganordning. Lägg denna extra tyngd till numret på din vikt kvittot.
7

När du har den totala vikten på din Dodge pickup, avgöra om du har tillräckligt med bogsering kapacitet att transportera allt du tänker. Om inte, avlasta en del mindre nödvändiga saker. Addera Förbereder Tow
8

Har all bogsering utrustning installerad på din Dodge pickup från en ansedd installatör.

9

Re-läsa in någon utrustning du vill ta med dig.
10

Hook din Dodge pickup till din husbil, enligt tillverkarens instruktioner för din draganordning.

11

Testa alla lampor, blinkers och bromsutrustning.
12

Ta en provkörning för att fastställa att allt fungerar. Har någon följa husbil och lastbil i ytterligare ett fordon för att se till att alla lampor tänds och att titta på problemen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118348.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.