Hur du justerar en förgasare för en 1987 Suzuki 300 ATV

Förgasaren på en 1987 Suzuki 300 ATV har fyra guldfärgade platt - skruvar installerade på den . Guldet skruvar kallas strålar , som tillåter och stoppa olja , gas och luft från att komma in i och ut ur förgasaren när motorn är igång . Du kommer att behöva instruktionsboken att korrekt justera dessa jets . Åtdragning och lossning strålarna är enkel , men momentdragning strålarna korrekt är det inte. Om strålarna är för hårt du kommer medgång din gnista plus , om strålarna är för lös , kommer din motor inte fungera , kostar dig en massa pengar . Saker du behöver
Bruksanvisning
Liten platt - head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn i Suzuki och låt den gå på tomgång i fem minuter . Leta reda på bestyckningen diagrammet i bruksanvisningen .
2

Lokalisera din höjd och motorn på sjökortet . Skruva strålarna in i motorn en i taget i den ordning som manualen säger till.
3

Lossa jets med skruvmejseln en i taget i den ordning som den manuella berättar dig . Se till att du lossa jetplan till rekommendationerna för den typ av ridning som du kommer att göra och korrekt höjd där du kommer att rida . Upprepa dessa steg tills din Suzuki motorn är igång till din standard .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117647.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.