Hur Wire upp en lastbil för en Trailer

med ett släp kan vara ett praktiskt komplement till din lastbil, eftersom den tillför bärighet och ökar mångsidigheten hos din bil. Men det finns mer att installera en släpvagn än bara bultning ett skumt med ramen och sätta en kula fäste i mottagaren. Du måste koppla släpet ordentligt så bakljusen, blinkers och bromsljus fungerar korrekt, annars riskerar du att få en biljett. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Toyota Tacoma, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
kryssmejsel
Fordonsspecifika trailer ledningsnät
Borr med Phillips-head fäste
plåtskruv
buntband
Visa mer Instruktioner
1

Skruva bakljusen med en kryssmejsel. Dra ut bakljusen och koppla den elektriska ledningar med händerna, sedan ställa bakljusen åt sidan.
2

Skjut den vänstra sidan av fordonet-specifika släp kabelstammen upp från botten av bädden i hålet där den vänstra bakljus fästen med händerna, sedan klippa trailern sele i lager bakljus sele. Sätt en plåtskruv genom ringen terminal kopplad till jordledningen från släpvagnen sele och skruva fast den i plåten bakom bakljus med borrmaskin. Kör den högra sidan av släpvagnen sele på passagerarsidan av bilen, och upprepa ledningar processen.
3

Installera bakljusen med en kryssmejsel. Dra släpet kabelnätskontakt på släpet kabelstammen över ramen och bredvid skumt på fordonet, säkra den till ramen på vägen med hjälp av buntband. Lämna kontakten trailer sele nära skumt med lite slack, så att det är lättåtkomligt när du ansluter en trailer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117557.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.