Arctic Cat Prowler Problem

Arctic Cat Prowler är en UTV, en all terräng (utility) fordonet används allmänt off road. Granskning användaren forum på nätet antyder att många människor är nöjda med makt och missnöjda med tillförlitligheten av detta fordon. Betyg och kommentarer skiljer sig naturligtvis, men vissa teman kan noteras. Tillförlitlighet

Många användare av Prowler rapporten lösa bultar störtbåge på tidiga resor. Andra klagomål inkluderar problem med framaxeln och styrstaget. Jägare har klagat högt bromsarna i bak skrämma bort sitt spel. Vissa användare rapporterat problem återstart fordon när de var i bruk och lukter från remmen slirar. Addera Recall

konsumentfrågor hemsida redovisar en återkallelse för felaktiga bakre bromsarna i 2005-modeller . De drabbade VIN-nummer är 4UF06MPV06T300001 genom 4UF06MPV86T300781. Bromsarna kan misslyckas på grund av separation av bromsbelägget från tjocklek eller felaktiga flex i pedalen. I rapporten konstateras att Arctic Cat arbetar med Consumer Product Safety Commission.Arctic katten påminde modellår 2008 50cc och 90cc ATV Ungdom Modell för problem med tomgång och varvtalsreglering.
Styrkor

Arctic Cat ägare som använder sina fordon för att dra och dragande har generellt rapporterat att de är nöjda. Gård och ranch baserade användare är nöjda med kraften i fordonet. Den markfrigång och bredare upphängning på nyare modeller är också ett positivt för dessa användare.
Kickunderhåll

Arctic Cat ryttare rapporterar att frekvent underhåll är avgörande för smidig drift. Detta gäller särskilt för insug och avgas ventilinställningar clearance. Forum deltagare rapporterar service deras Prowlers på månadsbasis. Flera ryttare också lägga eftermarknaden delar för att säkerställa bättre prestanda och göra mycket av egen rutinunderhåll arbete.
Återförsäljare

deltagare Forum uppger att veta din återförsäljare är viktigt. De föreslår att köpa från en återförsäljare som vet ATV och UTV underhåll fältet väl. De flesta rekommenderar direktkontakt med Arctic Cat företaget tidigt i problemlösning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117592.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.