Typer av Shasta modeller Travel Trailer

Shasta släp byggdes mellan 1941 och 2004. Ursprungligen gjort för militären, den Shasta varumärket utökats till reklamfilmer. De blev populära för sin goda kvalitet och rimliga priser. Kuskar köpte Shasta varumärke 1976. De vanligaste typerna av Shasta släp är Airflyte, Astrodome, Deluxe och Continental. Airflyte

Airflyte släpptes till allmänheten 1958. Det var 16 meter lång och påstås ha 50 förbättringar Shasta tidigare nummerserie, till exempel 1400, 1500 och 1600, vilket ansågs prekursorer till Airflyte. Den Airflyte hade fler fönster, en slimmad design, och "vingar" - små vingliknande ornament på övre bakre delen av vagnen, vilket gav Airflyte en signatur utseende. Kuskar producerar en modern Airflyte som kombinerar rostfria vitvaror och andra moderna möbler med Airflyte s retro-look.
Deluxe

Deluxe släpptes samma år som Airflyte, 1958. Det var större än Airflyte emellertid vid 19 fot. Den Deluxe hade också en toalett och dusch, vilket gör den fristående. Det var 9 meter bred och liksom Airflyte hade vingar. Vingarna var tillverkade av aluminium och trä. Den Deluxe hade också en trä skärmen dörr.
Astrodome

Astrodome släpptes 1962. Liksom Airflyte och Deluxe, hade signaturen vingarna. Den Astrodome kom med en toalett och ett Cabover säng - en säng ovanför förarhytten, eller förar-och passagerarsätet, om fordonet. Den Astrodome var endast produceras till 1964. Continental kallades ursprungligen SC, som står för fristående Addera Continental eller SC

. Kommittén hade samma yttre planen som Airflyte och var 16 meter lång. Men SC kom med en toalett, medan Airflyte inte. En dyrare SC, kallas SCS, som står för fristående med dusch, inklusive en dusch. Kommittén hade också en säng över längden av trailern, medan Airflyte säng var i fronten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117594.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.