Hur man tar bort en sändning från en Honda ATV TRX 250

Överföring på din Honda TRX 250 ATV (ATV) är under ständig stress och missbruk. Det är inte ofta att överföringen brinner ut på en TRX, men om det händer måste du ta bort överföringen och renovera eller byta ut den. Borttagning av transmissionen själv kommer att spara lite pengar och tid också. Du kommer att behöva lite grundläggande kunskaper om din Honda TRX 250 och några vanliga verktyg som nästan alla hus har. Saker du behöver
Lift ramper
Wrench
Ratchet set
Jack
Visa fler instruktioner
1

Park TRX på två ramper för att få den främre änden av marken, vilket ger dig tillgång till underredet. Få under TRX och lokalisera sändningen. Överföringen är förbunden med drivaxeln (metallstången som går från transmissionen till bakaxeln). Växellådan är också ansluten till motorn med bultar hela vägen runt kanten av motor och transmission.
2

Demontera skruvarna som förbinder drivaxeln till överförings-och bakaxeln med hjälp av skiftnyckel. Dra drivaxeln bort av bakaxeln och bort från transmissionen.
3

Placera domkraften under växellådan och höja jack upp så det kommer att stödja vikten av sändningen under borttagningen.
4

Demontera skruvarna som håller fast överföring till motorn med spärrfunktion set. Använd skiftnyckel för att ta bort skruven som håller fast vakuum linje i transmissionen.
5

Sänk överföringshastigheten, dra bort den från TRX med domkraften.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117562.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.