Hur man använder Road Glide Radio Controls

Harley-Davidson Road Glide är en av deras flaggskepp "Full Dress" eller "Bagger" kryssare. Termen syftar på den enorma kvantiteten av extrautrustning som ingår på denna modell som standard. Om ett tillbehör kan monteras på en motorcykel, inkluderar denna modell det som standard. Tillsammans med vindrutan, integrerad bagage och high-backed säten, är Road Glide också en av mycket få motorcyklar att inkludera någon form av ombord underhållning paket. Nyare modeller har även GPS och satellitnavigering som en del av samma enhet. Instruktioner
1

Sätt i startnyckeln och vrid på radion. The Road Glide radio kan lagra 40 snabbval. De förinställningar ska ställas in och sparas med dina favoritkanaler innan du ställer på cykeln. Endast styrets kontroller bör användas under cykling, och dessa är bäst används för att bläddra igenom presets. Att försöka lokalisera och finjustera en signal medan ridning kan vara störande, så det är en bra idé att ställa in radion manuellt till de önskade frekvenserna och tryck på "Preset" knappen när signalen är tydlig.
2 < p> Undersök kluster av kontrollerna intill vänster styret. De ska bestå av en vippa vippströmbrytare för Radiokanaler och två fjädrande Tryckvippströmställare som återvänder till mittläget när den släpps. Man kontrollerar volymen, den andra frekvensen eller förinställning. Anledningen till de uppenbart olika konfigurationer på omkopplarna är för enkelhets skull. Om du kan känna vilken som är vilken med tummen, behöver du inte titta på dem när du cyklar.
3

Välj "FM" med bandet switch. Detta innebär att trycka den övre sektionen av omkopplaren. Trycka den nedre halvan återgår den till "AM". Klicka på den lodräta switch volymen rocker med en serie korta pulser på den övre halvan, gradvis öka volymen. Håll brytaren nere kan resultera i en plötslig och dramatisk ökning av ljudnivån.
4

Klicka på horisontella vippbrytaren till höger. Detta kommer att orsaka den för att välja nästa förinställda eller stark radiosignal i frekvensbandet. Klicka på vänster sida av omkopplaren gör den för att bläddra nedåt genom bandet eller välja föregående preset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110888.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.