Hur man lyfter en Gold Wing

Allas motorcykeln faller utanför montern minst en gång. Även om det är mer än lite pinsamt, kan det vara ännu mer pinsamt är att behöva be om hjälp att lyfta en Honda Gold Wing från trottoaren. Hondas ingenjörer tog heft av Gold Wing beaktas, dock, och positioneras så mycket vikt som de kunde under nivån för axlarna. Resultatet är en motorcykel som kan lyftas genom att praktiskt taget vem som helst, så länge du utför rörelsen korrekt. Instruktioner
1

Stå på ovansidan av motorcykeln. Du kommer inte att kunna lyfta Honda Gold Wing genom att dra den, och du kan inte bara ta tag i styret och dra upp den. Du måste använda din benstyrka. Flytta motorcykeln i växel om det är i neutralläge för att hindra den från att rulla.
2

Stå med baksida mot förarsätet och böjda knän. Fatta främre bromshandtaget och styret med ena handen, och ta tag i baksätet järnväg med den andra handen. Håll ryggen rak under hela lyftet.
3

Tvinga din kroppsvikt mot förarsätet samtidigt stärkande dina axlar och rygg. Du kommer att känna Gold Wing börjar stiga. Såsom den lyfts på dess däck, kommer det att bli lättare som tyngdpunkten återförs till sitt körställning. Var noga med att inte överuttag när det blir ljusare och kasta Gold Wing över till andra sidan.
4

Placera motorcykeln på ett plant, hårt underlag, och sedan placera den på sidostödet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111397.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.