Hur man bygger en Keihin förgasare

Keihin förgasare används på motorcyklar och all-terrain vehicles.You kan besluta att bygga en Keihin förgasare om du re-bestyckningen det eller om du utför en tuneup, särskilt på äldre fordon. Om du har en all-terrain fordon, bör du bygga om förgasarna efter ridning i leriga eller dammiga platser. Förgasare bör också byggas på terrängfordon eller motorcyklar som har suttit i förvaring med bränsle kvar i förgasaraggregat att förhindra framtida prestandaproblem. Ta inte förgasarna utanför rälerna att hålla dem i synk när du utför dessa steg. Saker du behöver
Repair manual för din bil Flighter Can av förgasare rengöringsspray
uppsättning skruvmejslar
Måttband Clippers
Wire
Koppartråd
Visa mer Instruktioner
1

bort förgasaren från din motorcykel eller ATV. Detta förfarande kommer att variera från bil till bil. Konsultera reparationshandbok för din bil om du är obekant med förfarandet för att ta bort förgasaren.
2

Vänd förgasaren över för att komma till fyra hållare skruvarna till flottör skålen på basen av förgasaraggregat . Lyft flottör skålen bort från förgasaren.
3

Skjut den horisontella hållaren stift ut från toppen av flottörerna och dra de flyter ut ur förgasaren. Skruva pilot jet och huvudmunstycket genom att vrida dem moturs manuellt.
4

Mät och kapa en fot av koppartråd. Upprepa ytterligare två gånger.
5

Coil två bitar av tråd runt varandra och pressa dem genom de större dysor upprepade gånger för att skrapa ut något bränsle uppbyggd eller smuts som fastnar i hålen.

6

Bend och Vik tredje tråden. Skjut tråden genom de mindre dysor för att avlägsna rester av bränsle och smuts.
7

Rikta förgasaren rengöringsspray i varenda stråle hål och täck de jet hålen ordentligt med spray.

8

Twist strålarna in i botten av förgasaren montering. Böj metall fliken på bränsle nålen att placera flottörhöjd direkt under bränslet needle.Screw flottören skål tillbaka på plats.
9

Upprepa de föregående stegen på dina återstående Keihin förgasare.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111220.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.