Yoshimira Exhaust Instruktioner

Yoshimura tillverkar kompletta system för motorcykel avgassystem för att lägga till din cykel. Avgassystem bär det använda bränslet och luft från motorn ut till den bakre delen av cykeln. Bafflar insidan av slutrör tysta ljudet från avgassystemet. Bafflar kan gå sönder inuti rören och orsaka rasslande ljud vid acceleration eller avgasrör kan vända en blå färg efter flera års användning. Båda dessa situationer kräver ett nytt avgassystem att tysta cykeln och behålla den som ny. Saker du behöver
Yoshimura avgassystem kit med
4 Fjäderkrok Sida 2 skruvar
4 fjäderbrickor Sida 2 u-nötter Sida 2 par justerbara tänger
Show Fler Instruktioner
1

Skjut de böjda avgasrör partierna på avgasrören. Varje avgasröret del böjer utåt från avgaserna.
2

Hook ett avgassystem karbinhake på avgasröret och avgasröret på varje sida av varje avgasröret vid korsningen. De avgaser Fjäderkrok har en krok i varje ände och en fjäder i mitten.
3

Sätt avgasrören i utblåsningsgrenrören på vardera sida av motorcykeln.

4

Skjut en fjäderbricka på en bult. Passa in hålet i monteringsplattan på avgassystemet hålet på motorcykeln sida. För slutstycket genom avgasröret monteringskonsolen och hålet.
5

Slide en ytterligare fjäder bricka på bulten spets skjuter ut från den bakre delen av konsolen och en u-mutter. Dra åt u-muttern. Placera ett par justerbara tänger på skruvskallen och ett andra par på muttern.
6

Vrid muttern medurs och håll emot bulten stadigt med den andra handen för att dra åt den helt. Upprepa detta steg för att installera det andra avgasröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110275.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.