Hur du gör din egen motorcykel Kablar

Motorcykel kablar (startkablar) bär startström från en avlägsen batteri, oftast i en annan kör fordonet. Detta effektivt trådar det andra batteriet i en parallell krets med batteriet, öka spänningen och starta ampere. Startkablar genomföra en tung belastning för ibland längre tid vid användning. Kablarna måste vara dimensionerade för att bära lasten med minimalt motstånd och kunna tolerera den värme som alstras vid användning. Kabelklämmor bör vara tillräckligt stor för att passa kabeln ändå liten nog att endast vidröra batteripolerna i ramarna för batterilådan. Saker du behöver
12 meter av 00
kabel i storlek Kabelsaxar
buntband
rakkniv kniv
röd terminal fjäderklämmor (2) katalog Terminal VECKARE
svart terminal våren klämmor (2) katalog Brush-on eltejp
Visa fler instruktioner
1

Klipp kabeln i två 6-fots sektioner med kabelsaxar. Fastställa sektioner sida vid sida och zip-knyta ihop dem ordentligt. Lämna sista fot på varje ände obundet.
2

Avisolera med en rakkniv-kniv från den sista tum på vardera av de fyra trådändarna. Sätt en tråd i den röda elektriska anslutningen klämma i slutänden. Pressa den elektriska anslutningen ordentligt med terminalen VECKARE.
3

Kläm den mekaniska förbindelsen flikarna i terminalen på isoleringen ordentligt med tången. Montera den andra röda klämman på änden av samma kabel. Upprepa denna process på den andra kabeln med de svarta terminaländar. Bogserbåt ordentligt på varje terminal för att försäkra att de är ordentligt fastspända.
4

Coat varje elanslutning väl med flytande eltejp. Pensla tejpen på alla exponerade kabel och elektriska terminal pressningar att helt isolera kablar och anslutningar från atmosfären och vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106963.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.