Hur man byter strålkastaren på en 2009 Kawasaki ZX1400

Som av 2011, är ZX-14 Kawasaki största sport-touring motorcykel och har en 1352 cc fyrcylindrig motor som kan driva motorcykeln hastigheter nära 186 mil per timme. En del av motorcykelns höghastighetståg kapacitet ligger i dess aerodynamiska kåpa och inbyggd strålkastare. Trots att strålkastarens glödlampor är lätt utbytbara genom att nå mellan den övre kåpan och styret, som ersätter en kraschad ZX-14: s strålkastare montering kräver avlägsnandet av de samverkande spackling panelerna. Bara några verktyg behövs för att ta bort och montera strålkastaren, men räkna med att tillbringa minst två timmar på jobbet. Saker du behöver
3 och 4 mm Allen skiftnycklar
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa de nedre spackling haka Panelbultar, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Sänk hakan panelen bort från de lägre spackling panelerna. Skruva loss nedre spackling Panelbultar, med hjälp av en 4 mm insexnyckel och dra sedan de lägre spackling panelerna åtskild från motorcykeln.
2

Ta bort skruvarna från fenor kåpan täcker på båda sidor av motorcykeln, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Dra kåpan täcker bort från mitten spackling panelerna. Skruva loss de mittersta spackling paneler bultar, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Dra de mittersta spackling panelerna bort från motorcykeln, och dra de främre turn-signal-kontakter. Addera 3

Skruva vindrutan bultarna från utsidan av den övre kåpan, med hjälp av en 3 mm insexnyckel skiftnyckel. Ta tag i ovankant av vindrutan med båda händerna och dra sedan vindrutan från den övre kåpan och mot baksidan av motorcykeln. Koppla in bilen sensorkontakten, ligger inom den övre kåpan under montering på vindruta punkten.
4

Skruva de övre bultarna formkroppsskalens fäste, ovanför strålkastare församling, från båda sidor av den övre kåpan med en 4 mm insexnyckel. Skruva montering bultar från konsolen under V-formade montering på vindruta punkt, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Ta tag i sidorna av den övre kåpan och dra den mot framsidan av motorcykeln tills kåpan är fritt från Rammonterat spackling vistelse. Koppla lampan kontakterna från baksidan av strålkastare församling.
5

Skruva alla fem skruvarna som fäster strålkastare montering på insidan av den övre kåpan, med en stjärnskruvmejsel. Dra strålkastare församling från den övre kåpan för hand.
6

Montera nya strålkastare på den övre kåpan och skruva strålkastaren fästskruvar på plats med en stjärnskruvmejsel. Håll den övre kåpan mot Rammonterat spackling vistelse, sedan skruva spackling montera bultarna i fästet ovanför kåpan s V-formad montering på vindruta punkt, med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel. Koppla in bilen ner sensorn och strålkastaren sockets glödlampa.
7

Skjut räfflade tungan vid basen av vindrutan i den övre kåpan är V-formad vindruta punkten. Skruva vindrutan montering bultar på plats längs båda sidor av den övre kåpan, med hjälp av en 3 mm insexnyckel.
8

Anslut de främre kontaktdon blinkers och montera de mittersta spackling paneler täcker både spackling och de lägre spackling Panelerna på motorcykeln, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Lyft hakan panelen på plats på botten av de nedre spackling paneler. Skruva bultarna hakan panelen på plats, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111407.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.