Så monterar mjuka sadelväskor för en Sportster

Den Sportster är en Harley - Davidson motorcykel konstruerad för smidighet och styrka . Harleys är också utformad för att vara lätt att rida för långa avstånd , så det finns flera alternativ för att rymma resa . Ett av alternativen är montering sadelväskor på cykeln . Sadelväskor är ett bekvämt och enkelt sätt att göra de saker du behöver härifrån till dit . Montering dem är inte svårt , och allt du behöver är en skruvmejsel . Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa sitsen från motorcykeln . Skruven på en Sportster är vanligtvis på baksidan av sätet.
2

SNÖRA UPP sadelväskan oket. Det är där de sadelväskor faktiskt fäster till varandra . Det är också det utrymme som passar under sadeln .
3

Lay oket av båda sadelväskor över området ovanför chocker. Lace dem tillbaka tillsammans kring något stöd hårdvara för sätet . Se till att de inte kommer i kontakt med några rörliga delar . Justera skosnören om sadelväskor Vidrör hjulen , kedjan eller andra rörliga delar .
4

Knyt den nedre änden av mjuka väskor till bottnarna av chocker med en tum av slack . De chocker är de delar med fjädern som sträcker sig från kroppen av cykeln till hjulaxeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107649.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.