Hur Jumpstart en GSX-R600 Med en annan motorcykel

En urladdat batteri kan sätta ett snabbt slut på en vacker riddag, ofta lämnar dig och din Suzuki GSX-R600 strandsatta långt hemifrån. Om omedelbar batteribyte är inte ett alternativ, att få en fart från en av din ridning kompis motorcyklar kan öka din GSX-R: s batteri tillräckligt länge för att få dig hem. Kom ihåg, detta är inte en permanent lösning så ersätta batteriet så snart som möjligt. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Startkablar
Visa fler instruktioner
1

bort sätena från båda motorcyklar för att komma åt batteriet. Använd en insexnyckel för att ta bort bultarna underifrån baksidan av sätena "stoppning. Använd tändningsnyckeln för att frigöra sadellåset hittade på en tidigare GSX-R600-modellen.
2

Starta arbetar motorcykeln och klippa det röda (positiva) jumper kabeln till den positiva batteripolen. Fäst den andra änden av den röda startkabeln på GSX-R600 positiva batteripolen.
3

Fäst svart (negativ) startkabeln till den arbetande motorcykelns negativa batteripolen. Fäst den andra änden av den röda startkabeln på GSX-R600 negativa batteripolen.
4

Rev arbetsmiljön motorcykelns motor till 3.000 till 4.000 rpm, medan det i friläge, för att producera tillräckligt med kraft för att upprätthålla en elektrisk laddning. Behåll denna motorvarvtal under återstoden av förfarandet.
5

Tryck på startknappen på höger handtag för att starta GSX-R600: s motor. Släpp knappen omedelbart om motorcykeln inte startar inom fem sekunder innan du försöker igen.
6

Rev GSX-R600 motor till 3.000 till 4.000 rpm och bibehålla detta varvtal i minst tre minuter.

7

Koppla den svarta startkablar från både motorcyklar, följt av de positiva startkablar. Installera sätena på båda motorcyklar, med den omvända metoden för borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109037.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.