Så monterar du ett Skrapa Bar på en ZX6R

Skrapa barer är populära tillbehör bland ZX6R ryttare som utför stil tricks som inkluderar bakhjulet står. Baren sträcker sig från baksidan av cykeln - hindrar motorcykeln från upplyftande bortom vertikalt och gå baklänges. Förutom säkerheten, riktigt en monterade en skrapa bar tillför stabilitet till cykelns hjälpramen. Montering av en fyrkantig eller rund skrapa bar på din Kawasaki ZX6R är inte svårt. Jobbet kräver typiska handverktyg och en genomsnittlig grad av mekanisk aptitude. Montera en skrapa bar på ZX6R och utför hjul står med tillförsikt. Saker du behöver
Skrapa bar
metriska insexnyckel
metriska hylsor och spärr
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

lossa och ta bort hex-bultarna på varje sida av sadeln med en metrisk insexnyckel. Lyft stolen från sätet spjäll vid de övre ramrören i cykeln, och ställ den åt sidan.
2

Skruva loss bultarna på höger och vänster sida-covers, ovanför fotpinnar . Ta av täcket, och spara bultarna.
3

Reach under bakskärmen, och koppla bort bakljus och vrid signalkontaktdon tråd från ljuset och varje blinkers. Låt ledningarna till vila ovanpå det bakre däcket, för nu.
4

Lossa och ta bort bakskärmen /spackling bultar på varje sida av ramen, med en metrisk hylsa och spärrskaft. Lyft fender /spackling och lätt montering av intakt. Det är inte nödvändigt att avlägsna varje separat.
5

Använd en stor metrisk socket och ratchet att ta bort sub-frame bultar på höger och vänster sida av de övre ramrören, ovanför bakhjulet. Spara skruvar, muttrar och låsbrickor.
Installation
6

Placera skrapa ovanför bakhjulet, så skårorna i de främre ändarna av baren passar över varje ände av den huvudsakliga svingarmens stången framför det bakre däcket. Passa in bulten hamnar nära den främre ändar skrapa bar med fästen, där sub-frame skruvar togs bort.
7

Fäst de främre ändarna på de fästen som använder de sparade bultar, muttrar och lås brickor. Dra åt bultarna bara tillräckligt så att fältet blir hängande ovanför bakhjulet, men kan flyttas uppåt eller nedåt.
8

Lyft eller sänk den bakre delen av skrapa bar, vid behov, tills bulten hamnar på varje sida linje med de fästen där bakskärm /kåpa skruvar togs bort. Sätt de sparade spackling bultarna i portarna tillfälligt, för att hålla stången på plats. Dra åt de stora sub-frame bultarna ordentligt.
9

bort de tillfälliga spackling bultarna. Placera fender /spackling på plats över skrapa bar. Rikta bult portar på varje sida. Fäst fender /spackling med de sparade skruvarna. Dra åt varje skruv ordentligt.
10

Anslut bakljus och blinkers kablar på undersidan av bakskärmen. Sätt tillbaka sidoskydden med de sparade skruvarna. Placera sätet på motorcykeln, och justera sätet spjällen på undersidan. Montera och dra åt sparade hex-bultarna på vardera sidan av sätet ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111525.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.