Hur man byter en Fulmer Shield Hjälm Face

Om du har besökt en motorcykel återförsäljare nyligen, kanske du har märkt ett växande utbud av full faced motorcykelhjälmar gjort tillgängliga Fulmer hjälm Company. Konkurrenskraftiga priser och klädd i vibrerande yttre grafik, Fulmer hjälmar har ett extra ess i rockärmen i form av deras QR1 snabbkoppling ansiktsskydd mekanism. Tyvärr har de flesta av de hjälmar som visas i utställningslokalen tenderar att förlora sin bruksanvisning, lämnar många Fulmer ägare undrar hur man byter sitt visir. Med lite övning kommer du att kunna ersätta din visir på mindre än en minut. Instruktioner
1

Håll hjälmen i knät med ansiktsskydd mot dig. Höj visir tills den öppnas helt för att avslöja de fjäderbelastade frigöringsspakarna på visir s bottenplattor.
2

Dra frigöringsspakarna ner med fingrarna, och driva upp på visir med tummarna. Dra ansiktsskärmen bort när den skjuts ut av bottenplattorna.
3

Vrid hjälmen på ena sidan, och placera det nya ansiktet sköld mot det. Rikta den runda fliken på insidan av ansiktsskärmen hörna med runt spärren ovanpå bottenplattan och tryck den på plats. Håll visir på plats, och upprepa på motsatt bottenplattan.
4

Tryck på sidorna av ansiktet sköld mot hjälmen, och lägre den över hjälmen öga port. Frigöringsspakarna låses på plats med en lätt knäppande ljud om ansiktsskärmen har installerats. Avlägsna visir, och installera om det om skölden binder samtidigt sänks.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109720.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.