Hur du justerar kedjan på en 2006 Vulcan Drifter 800

Till skillnad från sin axel driven 1500cc motsvarighet, Kawasakis Drifter 800 funktioner en kedjedrift att driva bakhjulet. Regelbundna kedjespänning justeringar görs med hjälp av kedjespännarna på båda sidor av bakaxeln. En linje märke ristas in i toppen av justerare, som anger positionen av axeln i förhållande till en uppsättning linjemarkeringarna tryckt på svingen. När kedjan har justerats, kommer bakhjulet riktas upp med dessa märken. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Breaker bar
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Hitta de trängsta delen av kedjan genom att rulla motorcykeln framåt något och trycka den nedre delen av kedjan nedåt med fingret. Center den hårdaste delen av kedjan mellan motorn och bakhjulet.
2

Dra riggbulten ut från den högra änden av bakaxeln. Lossa bakaxeln muttern med en hylsa och en brytare, men ta inte bort muttern. Använd en skiftnyckel för att lossa låsmuttrarna på båda kedjespännarna på slutet av svingen. Addera 3

Spänn kedjan genom att dra bakhjulet bakåt av motorcykeln. Lossa kedjan genom att trycka på bakhjulet framåt. Tryck ned den nedre delen av kedjan vid dess snävaste punkten. Kedjan bör ha en tum till 1 1/4 tum av slack.
4

Rikta bakhjulet med markeringarna på kedjespännarna och swing arm. Kontrollera att båda justeringarna jämnt justeras och löst spänna kedjan Riktarens låsmuttrar med en skiftnyckel.
5

Kontrollera kedjans slack igen, trycka ner den trängsta delen av kedjan för att se till att det finns en tum till 1 1/4 tum av slack i kedjan. Justera kedjan enligt beskrivningen i steg 3, om det behövs. Helt spänna kedjan muttrarna justerskruvar lås med en skiftnyckel.
6

Dra bakaxeln muttern med en hylsnyckel och glida riggniten i höger sida av bakaxeln för att säkra muttern.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107058.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.