Hur får man en Texas motorcykelkörkort

För att juridiskt driva en motorcykel inom gränserna av delstaten Texas, måste du uppfylla flera krav. Du måste fylla i alla blanketter och lämna in den ursprungliga ansökan, alla tester måste passeras och åtgärder genomförda för att få en klass M motorcykel licens i Texas. Klass M är ett stöd till din vanliga Texas körkort. Texas Department of Public Safety betonar informerad och säker drift av motorcyklar i sitt "Motorcycle Bruksanvisning." Delstaten Texas rekommenderar professionell motorcykel utbildning från instruktörer som godkänts av staten. Saker du behöver
Bil Motorcykel hotell med licensierade förare
bevis på amerikanskt medborgarskap
Bevis på identitet och personnummer
Texas fordonsregistrering
Bevis på ansvarsförsäkring
Driver Utbildning certifikat
Skolgång verifiering
Föräldrars behörighetshandlingar
Motorcykel Safety Kursbevis
pengar för avgifter
Bevis på sjukförsäkring
Visa fler instruktioner
1

Ring framåt och boka tid hos närmaste körkort filial i Texas Department of Motor Vehicles, som drivs av Texas Department of Transportation. Samla nödvändiga papper för att presentera för personalen på kontoret. Få bevis på din identitet och personnummer. Kontrollera att du är en amerikansk medborgare, eller vara en juridisk närvaro i landet. Bevisa din Texas fordonsregister och nuvarande handlingar som styrker att du har ansvarsförsäkring på motorcykeln, om du äger den. Gå till kontoret personligen att ansöka om licens.
2

Ansök om en motorcykel instruktion, eller körkortstillstånd om du är i åldrarna 15 och 18. Klass M licens begränsar 15-åringar på motorcyklar med motorer undantränger 250 cc eller mindre. Begränsningen lyfts den 16th födelsedagen. Ta en skriftlig fullmakt papper från en förälder eller vårdnadshavare med dig. Presentera kontoret med en Driver Education slutförande certifikat och den officiella kontrollen av din närvaro och inskrivning i skolan. Visa din slutförande certifikat för Motorcycle Safety kurs som ges av en skola godkänd av Motorcycle Safety Foundation.
3

Förbered för det obligatoriska körprovet krävs av DOT, om du är yngre av 18. Lär dig att använda din motorcykel kompetent och säkert innan du tar provet. Öva hantera din cykel under en mängd olika situationer för att passera vägen testet första gången. Kontakta licensen kontoret för att boka tid för ett körprov. Ge en motorcykel för att ta prov på, samt ett efterföljande fordon med en licensierad förare att bära instruktören.
4

Presentera Motorcykel Safety Foundation slutförande certifikat för domstolarna motorcykel säkerhet att avstå från bilkörning testa krav, om du är över 18. Förbered dig för den skriftliga tillstånd testet genom att studera "Motorcycle Bruksanvisning" i god tid tar provet. Passera det skriftliga provet och fylla i alla blanketter. Befria dig från hjälmen lagen krav om du är över 21 med genomgången kurs Motorcykel Safety, eller ett bevis om sjukförsäkring.
5

få din bild eller ge en auktoriserad fotograferar. Ge ett tumavtryck för DMV: s register. Passera syntest. Betala ansökningsavgiften, granskningen avgiften och staten licensavgift. Ansök om en motorcykel klassificering på en aktuell licens från out-of-state genom att sända en kopia av en skriftlig graderad tentamen eller ett brev från läraren, samt en check eller postanvisning omfattar alla avgifter till Texas DOT.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106467.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.