Hur man täcker en Pan Chopper Seat

Din chopper betyder antagligen mycket för dig. När allt är det sannolikt en stor källa till underhållning, samt ett funktionellt sätt för dig att komma från plats till plats. På grund av denna bilaga, vissa chopper ägare väljer att fylla i enkla underhåll och projekt sida på sina choppers själva, ett exempel skulle täcka din panna chopper sits. Även om detta är den typ av projekt som du kan fylla i själv, måste du ändå ta din tid och arbeta försiktigt, få i dig själv kan förstöra projektet. Saker du behöver
neoprengummi
Stora sax
gummi lim
sågtandad kniv
Mini kvarn
Slipskiva
120-grit sandpapper
Visa mer Instruktioner
1

Använd måtten på din chopper sätesplattan att klippa ut två bitar av neoprengummi som är ungefär en tum större hela vägen runt.
2

Spray din sätesskålen med gummi lim. Också, spraya undersidan av bitarna neoprengummi. Vänta cirka två minuter.
3

Placera neoprengummi bitar ovanpå sittunderredet. Limmet binder dem tillsammans. Var noga de två bitar av neoprengummi vidrör varandra i mitten för att skapa en söm. Håll bitarna på plats tills limmet torkar mer
4

Klipp ut två ytterligare lager av neoprengummi för sittunderredet,. Göra dessa lager ett enda stycke vardera. Glöm inte 1-tums överhäng overtop sittunderredet.
5

Spraya det första lagret av neoprengummi och nya bitar. Vänta några minuter och tryck ihop dem. Låt torka, och sedan tillämpa det tredje stycket på samma sätt. Vänta några timmar för limmet torka ordentligt.
6

Använd en tandad kniv för att skära bort 1 tum av överskott från alla tre skikten av neoprengummi.
7

Bilda kanterna på skikten neoprengummi med användning av en mini grinder, slipskivan och 120-slippapper. Sliprondellen kan du skulptera neoprengummi till formen av en stol. Kontrollera dina resultat ofta och fortsätta slipa tills du har uppnått ännu, flödande kurvor för att göra upp din nya täckt sätesskålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111284.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.