Hur att få en kopia av en Pennsylvania motorcykel Titel

Pennsylvania Department of Transportation Bureau of Motor Vehicles styr textning av statens motorfordon, inklusive motorcyklar. När lien för motorcykeln har uppfyllts, släpper lien innehavaren titeln till dig. Om det inte finns någon kvarstad på motorcykeln, BMV frågorna en efter du köper cykeln. Om titeln försvinner eller blir stulen, blir oläsligt eller skadas eller försvinner i posten, ansöka om en ersättare titel från PennDOT BMV. Utgivande en ersätter titel ogiltigförklarar gamla titeln, så finns det bara en giltig titel för motorcykel, även om de gamla titeln igen. Saker du behöver
Notarius Kolla avgift
eller postanvisning
Kuvert med förstklassig porto
Visa fler instruktioner
1

Skaffa formulär MV-38O , antingen genom att besöka en av de PennDOT BMV platser i delstaten Pennsylvania eller genom att ladda ner och skriva ut formuläret från BMV hemsida.
2

Ange önskad information i Vehicle Information avsnittet. Markera korrekt ruta i Anledning till Duplicate Titel avsnittet. Inte underteckna formuläret på den här gången.
3

Ta formen till en notarius publicus. Visa din legitimation till notarie för att identifiera dig. Betala notarien avgiften om det behövs. Underteckna blanketten i närvaro av notarius publicus, och sedan låta notarien att NOTARIELL formuläret.
4

Skriv en check eller få en postanvisning för det belopp som anges på MV-38O formen. Gör check eller MO ut till Commonwealth of Pennsylvania.
5

Infoga den avslutade MV-38O formen och check eller MO i ett kuvert. Bifoga den gamla titeln om det dubbletter titeln är att ersätta en skadad eller förvanskats titel. Bifoga en kopia av polisanmälan om dubbla titeln är att ersätta en titel som stals.
6

Mail kuvertet till PA Department of Transportation vid adressen på MV-38O formen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111283.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.