Hur sänka ett CR125

Sänkning din Honda CR125 förvandlar utseendet på din cykel, vilket ger den ett sportigare utseende. En lägre markfrigången hjälper också kortare ryttare genom att göra det lättare för dem att montera och demontera CR125. Den lägre markfrigången uppnås med hjälp av att sänka länkar och anpassningar av framgaffeln. Tänk på att förändra markfrigången också förändrar egenskaperna för hantering av cykeln i en omfattning. Saker du behöver
Motorcykel stativ
Hylsnyckel Flighter Long punch
Visa fler instruktioner
1

Placera CR125 på en motorcykel stativ. Kontrollera att drivhjulen är något från marken.
2

bort två muttrarna som håller "H"-länk till rocker och motorvagga med en hylsnyckel. Skjut den främre-länken monteringsbulten ut vänster sida och ta bort den bakre fästskruven.
3

Lossa mitten hylsan från OEM länken och placera den på den nya sänkningen länken. Rada upp bak-länken monteringshål med hålet i vipparmen. Skjut den bakre fästskruven in från vänstersidan.
4

Rada upp lagret änden av länken insidan av den främre fästen. Skjut monteringsbulten in från vänstersidan.
5

Skjut gaffelbenen i trippel-klämma fram tills de knappt rensa botten av lager barer. Lossa den övre låsmuttern från höger sida av cykeln med ett långt slag.
6

Vrid fjädern och muttern medurs för att öka den bakre fjäderförspänning och minska race sag. Ställ loppet sag på 3,10 inches. Dra åt låsmuttern med den långa punch efter att ha ställt sag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111403.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.