FLH Accutronix Controls Forward Instruktioner

Om du äger en Harley Davidson FLH modell, är det ganska troligt att du vill lägga till några egna delar någon gång. Det finns en stark tradition av att anpassa dessa cyklar, och deras tuffa, modulär konstruktion lämpar sig väl för den snabbt och enkelt att byta ut delar och komponenter. En populär modifikation är att ändra körställning med höga, svepta barer och kontroller fot skjuts hela vägen framåt. Företag som Accutronix gör speciellt vinklade och justerade kontroll array för just detta ändamål. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Cargo remmar eller en paddock stand
Gänglåsning förening
Torxnyckelsats
Justerbar skiftnyckel
Visa fler instruktioner

1

Stöd cykeln med last remmar eller en paddock stå och använda eluttaget inställd på att ta bort kickstand från ramen. Använd uttaget inställd för att ta bort bulten under vänster brädan. Skjut bort fästet för att ge dig tillgång till kontroll fästen.
2

Klistra några Gänglåsning på Allen fästbultar, och använda dem till passformen den 3/4-tums monteringsplattan karmdelen.
3

Byt cykelställ, bultning till monteringsplattan snarare än dess ursprungliga klacken på ramen, som nu kommer att hindras av plattan. Nå runt plattan och tryck fotpinnen bulten igenom från baksidan. Skjut fotpinnen på och vrid den medurs för att dra åt den. Upprepa denna process för att passa växelspaken med kontrollgruppen.
4

Anslut extender bar från slutet av skiftet kontrollen till standarden manöverlänkage. Använd skiftnyckel för att dra åt längdinställning tills växlingsstyrning är i en bekväm ställning.
5

Flytta runt till höger sida av cykeln och ta bort brädan. Ta bort den befintliga bromskontroll och anteckna huvudcylindern platsen. Montera monteringsplattan som på vänster sida, och anslut armen bromskontroll till huvudcylindern. Montera hållarbult att hålla ihop allt och slits gaveln över toppen. Montera fotpinnen på bulten. Vrid pinnen motsols för att dra åt den.
6

Skruva bromspedalen på styrarmen, och dra åt den. Sitt på cykeln och driva alla pedaler att kontrollera dem för godkännande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111553.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.