Hur man installerar Ställer Swing Arm

Svängarmar montera bakhjulet på en motorcykel till sitt chassi. De ger en svängpunkt för den bakre fordonets fjädring. Swing armar stöder båda sidor av bakhjulet och åstadkomma mekanisk justering för drivkedjan. Vissa mc-entusiaster vill ge sina motorcyklar bredare bakdäck. Breddning däcket påverkar cykelns prestanda, och i de flesta fall en ny svängarm måste installeras som kan bära vikten och storleken på det nya däcket. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Bike jack
Large insexnyckel
ersätter swing arm satt
Visa fler instruktioner
1

Ta bort bakre däcket på motorcykeln genom att lossa dess skruv med en hylsnyckel. Dra av däcket och ställ den åt sidan. Använd cykeln jack för att hålla upp den bakre änden av cykeln.
2

Ta bort fästet bromsledningen och flytta bromsledningen bromsok ur vägen genom att skjuta upp den bredvid batteriet.

3

Ta bort de två skruvarna som håller bensintanken till motorcykeln. En bult kommer att ligga framför bensintanken, den andra är av framsidan av sätet. Lyft gastank upp ur vägen, vilar den på batteriet för att komma åt bulten sitter under baksidan av tanken. Denna bult håller toppen av chocken i chassit. Ta både bulten och chock.
4

bort skruven längst ner av chocken. Det finns två brickorna mellan cykelramen och chocken. Ta del av var de befinner sig när du tar bort dem. Lägg dem på en säker plats så att du kan byta ut dem när du har installerat den nya svingarmen. Efter avlägsnande av bulten i botten av chocken, leta efter en bult som ligger lite längre fram --- mot framsidan av cykeln --- och ta bort den. Avlägsna återstående uppsättning bultar: en ligger under huset och den andra är under bakbromsen
5

Ta slottet muttern från sidan av bakhjulet och muttern ligger på dess motsats. ände. Använd en stor insexnyckel för att ta bort skruven som muttrarna var på. När det tas bort kommer det att se ut som ett rör, liknande bakaxeln. Drar ut den helt.
6

Ta av cykeln kedjan. Dra gamla swing arm. Skjut den övre bulten av chocken så att det sjunker genom centrum av svängarmen. Gungan armen och chocken skulle båda komma bort helt.
7

in den nya svingarmen. Byt cykelkedja.
8

Skjut den gängade röret som du tog bort den stora insexnyckeln tillbaka i position. Dra åt kronmuttern och den andra muttern du bort från bakbromsen området för att säkra röret på plats.
9

Byt skruvarna i motsatt ordning som de togs bort. Kom ihåg att byta ut brickorna tillbaka innan du byter chocker.
10

Håll sätta tillbaka dem igen. Sätt bensintanken tillbaka i position och säkra på plats med bultar. Flytta bromsledningen bromsok tillbaka den i läge. Byt fästet bromsledningen. Sätt tillbaka den bakre däcket och fäst den genom att dra åt skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110540.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.