Hur Wire en Sportster Varvräknare

Harley-Davidson Sportster raden av motorcyklar är utformad med samma prestanda och bekvämlighet av moderna motorcyklar i kombination med den klassiska designen av vintage Harleys. De kommer inte alltid exakt som du vill ha dem direkt out-of-the-box, så att veta hur man ska lägga till egna tillbehör, såsom mätare, är nödvändigt för att anpassa din Sportster. Harley-Davidson tillverkar en varvräknare kit som kan användas för att lägga till en varvräknare spårvidd tillsammans med fabriksinstallerade hastighetsmätare för en anpassad Mätarinställning. Saker du behöver
Sportster varvräknare kit
Kabelskalare Crimpverktyg
T-25 Torx drivrutin
3/32-inch insexnyckel
1/4-tums insexnyckel
juvelerare vanliga skruvmejslar
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna på toppen av hastighetsmätaren med en 1/4-tums insexnyckel sedan bort hastighetsmätaren. Skruva loss de två skruvarna som håller fast styret klämman på plats med 1/4-tums insexnyckel. Denna klämma är i mitten på styret. Ställ dessa två bultar åt sidan för senare användning.
2

Skruva den övre gaffeln fästeshöljet med 1/4-tums insexnyckel. Den övre gaffel fäste locket sitter under styret där framgafflar fäster den. Ta bort de fyra Torx-skruvar på sidorna av den bakre riser luckan med en T-25 Torx
3

drivrutin. Den bakre riser omslaget är precis nedanför den plats på styret klämman.
4

Bänd ut flikarna på vardera sidan av kabelhärvan panel med en vanlig guldsmedsaffär skruvmejsel. Dra kabelhärvan ur stigaren att exponera Deutsch kontakt. Detta är kontakten som styr den elektriska ledningar av komponenterna i styret. Koppla ur Deutsch kontakt.
5

Använd guldsmedsaffär skruvmejsel för att bända den sekundära låset ur Deutsch kontakt. Låset är tillverkat av apelsin plast och har fyra kvadratiska hål och 12 små runda hål. Detta kommer att utsätta ändarna av trådarna på styret komponenterna
6

bort följande kablar:. Orange /Vit (kortplats 1), Vit /Grön (kortplats 2), brun /lila (kortplats 11 ) och svart (slot 12). Ta inte bort någon av de andra trådarna. Ta bort dessa trådar en i taget genom att bända upp låsfliken hålla var och en av dem på plats med guldsmedsaffär skruvmejsel och sedan glider tråden ut.
7

Skär den svarta kabeln som leder från Deutsch-kontakt till hastighetsmätaren med ett par nål-tång.
8

Skruva hastighetsmätaren reset switch boot moturs tills det lossnar.
9

Ta bort de två skruvarna som håller tillbaka plattan på hastighetsmätaren med en 3/32-inch insexnyckel. Ta bort bakstycket och kablaget från baksidan av hastighetsmätaren. Avlägsna hastighetsmätaren packningen från basen av hastighetsmätaren. Dra hastighetsmätaren ur sitt fäste, lämnar den övre packningen på plats.
10

Placera hastighetsmätaren i dubbla fäste medföljer Sportster varvräknare kit. Återanslut hastighetsmätarens kablaget till Deutsch-kontakten.
11

Montera ledningsnätet för varvräknare genom att placera den orange tråden i långt vänstra hålet, den svarta kabeln i nästa hål till höger (efter den stora plastavdelaren) och rosa hålet i nästa hål till höger. Skär av den motsatta änden av den orange tråden med tång.
12

Knäpp avslutade kabelnätet till baksidan av varvräknaren. Skjut varvräknare i den tomma sidan av den dubbla fästet, bredvid hastighetsmätaren.
13

Lokalisera den svarta kabeln som du klipper tidigare som körde från hastighetsmätaren till Deutsch-kontakten och skala av isoleringen från dess sluta med tråd strippor. Skala ändarna av de svarta kablarna från varvräknare och hastighetsmätare och tvinna ihop dem. Pressa de två trådarna ihop med kontakten som medföljer varvräknare kit med ett pressverktyg. Gör samma sak med de orangea trådarna.
14

in alla kablar i Deutsch-kontakten i sina respektive platser sedan ersätta den orange sekundära låset.
15

Återmontera den elektriska kabelnätet panel genom att bända sina låsflikarna med guldsmedsaffär skruvmejsel och knäppa den på plats. Byt styret klämman och fäst den på plats med sina två skruvar men dra inte åt dem. Sätt tillbaka främre riser luckan med sina fyra T-25 Torx-skruvar. Sätt tillbaka det övre locket gaffel fäste med 1/4-tums insexnyckel.
16

Installera den nya dubbla hastighetsmätare /varvräknare fäste på plats på styret klämma och skruv det med 1/4- tums insexnyckel. Drag styret bultarna med 1/4-tums insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108763.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.