Hur du köper Bell Star 1 Hjälmar

Bell är en av de största namnen inom cykel-och motorcykelhjälmar, och Star är en av de mest bestående produktlinjer. Bell Star 1 hjälmar är en del av en avvecklad modell linje inom Star serien, men denna linje är fortfarande förebådade för sin extraordinära styrka, komfort och övergripande värde. Om du uppskattar de unika egenskaperna hos denna hjälm, eller om du är ute efter att byta ut en sliten Star 1 med en ny på samma stil, kan du fortfarande hitta en. Leveranser av Bell Star 1 hjälmar kvar, och används hjälmar finns tillgängliga på andrahandsmarknaden. Instruktioner
1

Starta webbläsaren och navigera till Bell Power Sports Store Finder sidan. Du hittar en länk till den här sidan i avsnittet Resurser nedan. Ange ditt postnummer för att hitta de butiker i ditt område. Sökresultaten kommer att innehålla telefonnummer, ringa Bell återförsäljare i ditt område och fråga om tillgången på Bell Star 1 hjälmar. Se till att du skilja hjälmarna du letar efter från nuvarande Star Line. Om de bär någon stjärna 1 hjälmar som uppfyller dina behov, skriva ner detaljerna.
2

Sök på Internet efter "Bell Star 1 hjälmar" för att hitta racing utbudet återförsäljare och grossister som fortfarande säljer oanvända Star 1 hjälmar. Du hittar en länk till någon av dessa återförsäljare i avsnittet Resurser nedan. Bläddra bland platser för alla sina tillgängliga Star 1 hjälmar och priser.
3

Sök efter "Bell Star 1 hjälmar" på auktion och klassificeras webbplatser som eBay och craigstlist. Du kan också hitta länkar till dessa webbplatser i avsnittet Resurser nedan. Sekundära marknader som dessa är perfekta platser att leta efter dessa och andra avvecklade produkter.
4

jämföra resultaten av dessa sökningar för att hitta det bästa priset på Bell Star 1 hjälm du vill. Om den bästa matchen är på en auktoriserad Bell återförsäljare, anser kräver vidare att be dem att hålla hjälmen för dig, sedan köra till affären och köpa det. Om den bästa matchen är en webbutik, helt enkelt köpa hjälmen på nätet med hjälp av en stor kreditkort. Om den bästa matchen är en auktion webbplats, måste du registrera dig för att använda webbplatsen och sedan bjuda på hjälmen. Titta på noteringen noga så att du inte kan köpa det rakt av. Om du bud och förlorar auktionen, måste du fortsätta leta. Om du hittar en Star 1 hjälm via online-platsannonser, kommer du behöver sammanfalla med säljaren via e-post och räkna ut din egen överenskommelse att köpa eller handla för hjälmen.
5

Titta under de aktuella Bell Star line av hjälm om du inte kan hitta en Star 1 hjälm som uppfyller dina behov. Du hittar en länk till omfattande information om den här raden i avsnittet Resurser. Den aktuella raden av Star hjälmar bygger på samma grundkonstruktion prototyp som Star 1, men det finns ett mycket större utbud av funktioner och djärva mönster i den nyaste serien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106408.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.